MENU
Shporta

Karikues Universal per Laptop | Adapter

Karikues Universal per Laptop | Adapter
Karikues Universal per Laptop | Adapter
Karikues Universal per Laptop | Adapter
-20 %
Karikues Universal per Laptop | Adapter
Karikues Universal per Laptop | Adapter
Karikues Universal per Laptop | Adapter
Karikues Universal per Laptop | Adapter

Karikues Universal per Laptop


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Karikues Laptopi

Hyrja ( Input ) : 100V - 240V / 1.8A

Dalja (Output ) : 15-19.5V / 4.6-6A

Fuqia : 90 W

Connector : i pershtatshem per 12 lloje terminal connector

Tipare specifike : Zgjedh voltazhin e kerkuar

Vecori : Mbrojtja nga Mbikarikimi, qarqet e shkurter dhe mbivoltazhi .

Pershtatet : HP, Dell, Acer, Compaq, Lenovo, Fujitsu, Toshiba, Asus, IBM, Samsung, Sony, Delta, Liteon


Zgjedh automatikisht voltazhin e kerkuar

Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
3,699Leke
4,599Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Universal
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.