MENU
Shporta

Laptop

Laptop te markave te ndryshme si Hp, Dell, Apple, Lenovo, Asus etj
Model: SBOX
Cante Laptopi HP 17.3''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : HPModeli : TOE18AAMadhesia : per laptope 17.3''Dimensionet : 430 x 295 x 40 mmNgjyra : griVecori : material rezintente ndaj ujit dhe pajisur me hapersira per celularin, laps dhe aksesore te tjere te nevojshem.Materiali es..
2,699Leke 3,199Leke
Model: NOTEBOOK
Cante Laptopi Notebook 17.3''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : NotebookModeli : NSA-7588Madhesia : per laptope 17.3''Materiali : Poliester 900DDimensionet : 475 x 395 x 210 mmNgjyra : zezeVecori : 2 ndarje te medha, xhepa shtese per mbajtjen e aksesoreve dhe rrotat te integruar..
6,499Leke 7,499Leke
Model: SBOX
Cante Laptopi SBOX 17.3'' ( inch )Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : SBOXModeli : NSS-88123Madhesia : 17.3''Dimensionet : 45.5 x 34 x 6.8 cmMateriali : Najlon 600D Ngjyra : e zezeMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i pad..
2,499Leke 2,999Leke
Model: SBOX
Cante Laptopi SBOX nga 16'' te 18''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : SBOXModeli : NSS-88120Madhesia : 17.3''Dimensionet : 45 x 36 x 7 cmMateriali : Najlon 600D & 210DNgjyra : e zezeMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i p..
2,499Leke 2,999Leke
Model: Trust
Cante Laptopi Trust 13.3'' ( inch )Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : TrustModeli : 21030Madhesia : per laptope 13.3''Materiali : PoliesterDimensionet : 345 x 240 x 40 mmNgjyra : e zezeMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i pa..
2,999Leke 3,499Leke
Model: TUCANO
Çante Laptopi TUCANOArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       &..
1,499Leke 1,699Leke
Model: California SBOX
Cante Shpine per Laptop California SBOX  15.6'' ( inch )   Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : California SBOXModeli : NSS-19143OMadhesia : per laptope 15.6''Dimensionet : 450 x 370 x 50 mmMateriali : Poliester 900 VodotporanNgjyra : portokalliMateriali eshte ..
1,999Leke 2,499Leke
Model: California SBOX
Cante Shpine per Laptop California SBOX  15.6'' ( inch )   Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : California SBOXModeli : NSS-19143BMadhesia : per laptope 15.6''Dimensionet : 450 x 370 x 50 mmMateriali : Poliester 900 VodotporanNgjyra : zezeMateriali eshte i fort..
1,999Leke 2,499Leke
Model: SBOX
Cante Shpine per Laptop Florida SBOX 17.3'' ( inch )Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka :  Florida SBOXModeli : NSE-3721Madhesia : per laptope 17.3''Dimensionet : 540 x 340 x 180 mmMateriali : Poliester Ngjyra : zezeMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i..
3,999Leke 4,999Leke
Model: HP
Cante Shpine per Laptop HP  15.6'' ( inch ) Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : HPModeli : K0B39AAMadhesia : per laptope 15.6''Dimensionet : 310 x 445 x 100 mmNgjyra : GRIMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtu..
3,299Leke 3,999Leke
Model: NOTEBOOK
Cante Shpine per Laptop Notebook 17.3'' ( inch )Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : NotebookModeli : NSS-19054RMadhesia : per laptope 17.3''Dimensionet : 300 x 460 x 120 mmMateriali : Najlon 210DNgjyra : e kuqeMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdo..
2,999Leke 3,899Leke
Model: SBOX
Cante Shpine per Laptop SBOX  15.6'' ( inch )Pershkrimi i ProduktitEmri :  Cante LaptopiMarka : SBOXModeli : NSS-19044NBMadhesia : per laptope 15.6''Dimensionet : 320 x 450 x 80 mmMateriali : Poliester 610DNgjyra : blu e erretMateriali eshte i forte dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i p..
1,999Leke 2,499Leke
Showing 1 to 12 of 38 (4 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.