MENU
Shporta

Windows Laptop

Modeli: Microsoft Windows 10 Pro
Celes / Key Microsoft Windows 10 Pro 32/ 64 Bit | Versioni i Plote i LicesuarArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private b..
2,499Leke 3,999Leke
Modeli: Windows 7 Professional
Celes / Key Windows 7 Professional | Versioni i Plote i LicesuarArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24..
2,499Leke 3,999Leke
Modeli: Windows 8.1 Pro
Celes / Key Windows 8.1 Pro 32 / 64 Bit | Versioni i Plote i LicesuarArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda&nb..
2,499Leke 3,999Leke
Modeli: Laptop Dell 14"
Laptop Dell 6430 14"Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : Dell Modeli : 6430 Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Intel Core i5-3320M (3rd Gen)RAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAMHard-Disk : 500 GBKa..
21,999Leke 23,999Leke
Modeli: Laptop Lenovo Thinkpad T420 14"
Laptop Dell 6440 14"Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : Dell Modeli : 6440Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Core i5-4310M / 2.5 GHz  (4th Gen)RAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAMHard-Disk : 500&..
26,999Leke 29,999Leke
Laptop Dell Latitude E6220 12.5'' Laptop Dell Latitude E6220 12.5''
-16 % Nuk ka gjendje
Modeli: Dell Latitude E6220
Laptop Dell Latitude E6220 12.5''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : DELLModeli : Dell Latitude E6220Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Core i5-2520M / 2.5 GHzRAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAM..
15,899Leke 18,999Leke
Modeli: Dell Latitude E6440
Laptop Dell Latitude E6440 14''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : DELLModeli : Dell Latitude E6440 Sistemi Operativ : Windows 7CPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Intel Core i5-4200M / 2.5 GHzDimensionet : 9.2 x 13.35 x 1.2 inchesRAM : 4GBTekno..
29,899Leke 32,999Leke
Modeli: Fujitsu Lifebook E752
Laptop Fujitsu Lifebook E752 13.3''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : FUJITSUModeli : Fujitsu LifeBook E752 Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalDimensionet : 37.2 x 24.5 x 3.5 mmCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Intel Core i5 / 2.6 GHzRAM/ Memorie..
24,499Leke 29,999Leke
Modeli: HP EliteBook 8570p
Laptop HP 840 G2  14''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : HPModeli :HP 840 G2 Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Intel Core i5 (5th Gen) RAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAMSSD : 256 GB..
34,299Leke 35,299Leke
Modeli: HP EliteBook 8570p
Laptop HP EliteBook 8570p 15.6''Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : HPModeli : HP EliteBook 8570pSistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Core i5 / 2.8 GHzRAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAMHard-Disk ..
25,899Leke 28,999Leke
Modeli: Laptop Lenovo Thinkpad T420 14"
Laptop Lenovo Thinkpad T420 14"Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : LenovoModeli : Think pad T420Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : Core i5-2520M / 2.5 GHzRAM : 4GB Teknologjia e Memories: DDR3 SDRAMHard-Disk : 250..
18,999Leke 19,999Leke
Modeli: Laptop Lenovo Thinkpad T420 14"
Laptop Lenovo Thinkpad T430 14"Pershkrimi i ProduktitEmri :  Laptop Marka : LenovoModeli : Think pad T430Sistemi Operativ : Windows 7 ProfessionalCPU (Proçesori ) / Shpejtesia : intel Core i5 3rd GenRAM : 4GBHard-Disk : 250GBTeknologjia e Memories: DDR3 SDRAMKarta Grafi..
24,499Leke 25,999Leke
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)