MENU
Shporta


Dron Fluturues

Dron Fluturues

Modeli: Yidajia D-60
Dron Fluturues D-60 me Autonomi Fluturimi 8 Minuta Pershkrimi i ProduktitEmri :  Dron FluturuesModeli : Yidajia D-60Lidhja : me wifiFrekuenca : 2.4GHzAutonomi fluturimi : 8 minutaVecori : ndertuar me kamera HDArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur..
4,999Leke 7,999Leke
Modeli: S163
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 13 Minuta | Helikopter Dron S163Pershkrimi i ProduktitEmri :  Dron FluturuesModeli : S163Madhesia : 20cm x 22cm x 5 cmKapaciteti i baterise : 1000mAhKoha e karikimit : 60-80 minutaDistanca : 80-100 metraKamera : 1MPX, 720PArtikulli eshte i ri,..
6,499Leke 11,799Leke
Modeli: Quadcopter XY4 RC
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 20 Minuta | Dron Quadcopter XY4 RCPershkrimi i ProduktitEmri :  Dron FluturuesModeli : Quadcopter XY4 RCLidhja : me wifiKamera : 2MPKapaciteti i baterise : 2300mAh 3.7VBateria e telekomandes : 4 * 1.5VPorta e karikimit : USBKoha e karikimit Full : ..
8,999Leke 11,999Leke
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 8 Minuta | Dron D-60 2.4 GHz Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 8 Minuta | Dron D-60 2.4 GHz
-29 % Vjen gjendje per 2-3 dite
Modeli: Yidajia D-60
Dron Fluturues me Autonomi Fluturimi 8 Minuta | Dron D-60 2.4 GHzPershkrimi i ProduktitEmri :  Dron FluturuesModeli : Yidajia D-60Lidhja : me wifiFrekuenca : 2.4GHzAutonomi fluturimi : 8 minutaVecori : ndertuar me kamera HDArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar..
4,999Leke 6,999Leke
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.