MENU
Shporta

Server Rack

Modeli: GNT-IDC45F4
Kuti Industriale Waterproof GNT-IDC45F4Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &n..
24,999 Lekë 31,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 12U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 12U ose 18 ''Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfshire :..
19,999 Lekë 21,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 16U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 16U ose 18 ''Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfsh..
21,999 Lekë 24,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 37U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 37U ose 19 ''Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfshire :..
39,999 Lekë 44,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 6U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 6U Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfshire : ..
11,999 Lekë 16,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 7U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 7U ose 19 ''Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfshir..
10,999 Lekë 12,999 Lekë
Modeli: Server Rack
Kuti Metalike per Server 9U | Server Racks | Server CabinetsPershkrimi i ProduktitEmri :  Server RackMadhesia : 9U ose 19 ''Detaje : Server Rack ose e ashtquajtur ndryshe kuti mbajtese per server eshte nje pajisje e krijuar posaçerisht per te mbajtur pajisje teknike duke perfshir..
16,999 Lekë 18,999 Lekë
Modeli: Leksus
Njesi Shperndarese e Rrymes | Zgjatues Prize me 6 portaPershkrimi i ProduktitEmri :  Zgjatues PrizeOutput: 16AVoltazhi: 250V / 50-60 HzFuqia maksimale: 4000WGjatesia e kabllit: 2 metraOutput ( Dalja ) : USB & Type-CVecori : material rezistent, rezistent ndaj zjarrit, anti-sho..
3,999 Lekë 4,499 Lekë
Modeli: Zgjatues
Njesi Shperndarese e Rrymes | Zgjatues Prize me 6 porta LDNIOPershkrimi i ProduktitEmri :  Zgjatues PrizeOutput: 10A Voltazhi: 250V / 50-60 HzFuqia maksimale: 2500WGjatesia e kabllit: 2 metraOutput ( Dalja ) :  4 USB Vecori : material rezistent, rezistent ndaj zjar..
2,199 Lekë 3,499 Lekë
Modeli: Power Socket ES-SC07
Prize Earldom me 3 Porta | Power Socket ES-SC07Pershkrimi i ProduktitEmri :  Zgjatues PrizeModeli : ES-SC07Voltazhi : 110-250VFuqia : 3000WPorta Output : 3xBaza te kombinuara 6xUSBGjatesia e Kordonit : 2 mArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin..
2,499 Lekë 3,799 Lekë
Modeli: XO-WL09
Prize Earldom me 4 Porta | XO-WL09 Power SocketPershkrimi i ProduktitEmri :   PrizeModeli : XO-WL09Hyrja USB: 100-240V 50/60Hz 0.3AFuqia AC: 250V-16A 4000W maxDalja totale USB: 5V 2.4AMateriali: guaskë PC me cilësi të lartë rezistente ndaj flakës, pajisje përçuese: bronz fosforDimensi..
2,499 Lekë 2,799 Lekë
Prize LDNIO  me  8Porta| 8 USB Desktop Charger A8101
-11 % Nuk ka gjendje
Modeli: A8101
Prize LDNIO  me  8Porta| 8 USB Desktop Charger A8101Pershkrimi i ProduktitEmri :  Zgjatues PrizeModeli :  A8101Voltazhi : 100-250VArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i..
2,499 Lekë 2,799 Lekë
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)