MENU
Shporta

Baza Karikimi

Baze Karikimi dhe Vend Karte Sim per Samsung Galaxy A80 Baze Karikimi dhe Vend Karte Sim per Samsung Galaxy A80
Blerje e sigurte -14 %
Modeli: Samsung Galaxy A80
Baze Karikimi dhe Vend Karte Sim per Samsung Galaxy A80 Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48..
1,799Leke 2,099Leke
Baze Karikimi M10 Baze Karikimi M10
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: Samsung
Baze Karikimi M10Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
1,199Leke 1,499Leke
Baze Karikimi M16 Baze Karikimi M16
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: Samsung
Baze Karikimi M16Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
1,199Leke 1,499Leke
Baze Karikimi M20 Baze Karikimi M20
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: Samsung
Baze Karikimi M20Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
1,199Leke 1,499Leke
Baze Karikimi per  Huawei Mate 20 Lite Baze Karikimi per  Huawei Mate 20 Lite
Blerje e sigurte -40 %
Modeli: Huawei Mate 20 Lite
Baze Karikimi per Huawei Mate 20 LiteArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &nbs..
599Leke 999Leke
Baze Karikimi per Htc One M8 Baze Karikimi per Htc One M8
Blerje e sigurte -10 %
Modeli: Htc One M8
Baze Karikimi per Htc One M8Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
899Leke 999Leke
Baze Karikimi per iPhone 5 Baze Karikimi per iPhone 5
Blerje e sigurte -50 %
Modeli: iPhone 5
Baze Karikimi per iPhone 5Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &..
499Leke 999Leke
Baze Karikimi per iPhone 5C Baze Karikimi per iPhone 5C
Blerje e sigurte -50 % Nuk ka gjendje
Modeli: iPhone 5C
Baze Karikimi per iPhone 5CArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      ..
499Leke 999Leke
Baze Karikimi per iPhone 5S Baze Karikimi per iPhone 5S
Blerje e sigurte -50 %
Modeli: iPhone 5S
Baze Karikimi per iPhone 5SArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &n..
499Leke 999Leke
Baze Karikimi per iPhone 6 Baze Karikimi per iPhone 6
Blerje e sigurte -20 % Nuk ka gjendje
Modeli: iPhone 6
Baze Karikimi per iPhone 6Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &..
1,199Leke 1,499Leke
Baze Karikimi per iPhone 6 Plus Baze Karikimi per iPhone 6 Plus
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: iPhone 6 Plus
Baze Karikimi per iPhone 6 PlusArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &nb..
1,199Leke 1,499Leke
Baze Karikimi per iPhone 6S Baze Karikimi per iPhone 6S
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: iPhone 6S
Baze Karikimi per iPhone 6SArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      ..
1,199Leke 1,499Leke
Showing 1 to 12 of 63 (6 Pages)