MENU
Shporta

Pjese kembimi per kompjuter & laptop

Bateri Kodak 1.5V Bateri Kodak 1.5V
Blerje e sigurte I Ri -75 %
Modeli: Kodak
Bateri Kodak 1.5VArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       &nbs..
499Leke 1,999Leke
Bateri Kodak e Rikarikueshme 1000 mAh Bateri Kodak e Rikarikueshme 1000 mAh
Blerje e sigurte -20 %
Modeli: Kodak
Bateri Kodak e Rikarikueshme 1000 mAhArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &nbs..
1,599Leke 1,999Leke
Ftohes Laptopi SBOX|Cooling Pad CP-19 Ftohes Laptopi SBOX|Cooling Pad CP-19
Blerje e sigurte I Ri -32 %
Modeli: SBOX
Ftohes Laptopi SBOX |Cooling Pad CP-19Pershkrimi i ProduktitEmri :  Ftohes LaptopiModeli: SBOXVentilatori: 140 mm (LED blu)Shpejtësia e ventilatorit: 1100 +/- 10% RPMRrjedha e ajrit: 47,35 CFM (max)Tensioni i vlerësuar: DC 5VMateriali: Rrjetë metalike / PlastikeArtikulli eshte i ri, i papë..
1,499Leke 2,199Leke
Ftohes Laptopi | Notebook Cooling Pad N151 Ftohes Laptopi | Notebook Cooling Pad N151
Blerje e sigurte -32 %
Modeli: N151
Ftohese Laptopi | Notebook Cooling Pad N151Pershkrimi i ProduktitEmri :  Ftohes LaptopiModeli : N151Shpejtesia e Ventilatorit : 700=1400 RPMNr. i Kendeve te Qendrimit : 5 KendeLloji i Dritave qe Zoteron : LedPort USB : PoMadhesia e Ventilatorit : 14 cmFunksioni : I pajisur me ven..
1,499Leke 2,199Leke
Hard Disk i Brendshem HDD 1TB, 3.5 inch, 7200rpm, 32MB Hard Disk i Brendshem HDD 1TB, 3.5 inch, 7200rpm, 32MB
Blerje e sigurte -22 %
Modeli: Toshiba
Hard Disk i Brendshem HDD 1TB, 3.5 inch, 7200rpm, 32MBPershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : ToshibaOutput ( Dalja ) : Sata III Shpejtesia: 6GbpsFunksioni :I përshtatshëm për kompjutera desktop. Kursim energjie 16%..Ofron kapacitet, efiçencë dhe siguri të lartë.Artikulli eshte i ..
6,999Leke 8,999Leke
Hard Disk i brendshem HDD Seagate 4TB 256MB 3.5" 6.0Gb/s,5400rpm, Barracuda Hard Disk i brendshem HDD Seagate 4TB 256MB 3.5" 6.0Gb/s,5400rpm, Barracuda
Blerje e sigurte -11 %
Modeli: Seagate
Hard Disk i brendshem HDD Seagate 4TB 256MB 3.5" 6.0Gb/s,5400rpm, BarracudaPershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : SeagateOutput ( Dalja ) : Sata III Shpejtesia: 6 Gb / sCache: 256MbRrotullime disku : 5400rpmFunksioni :I përshtatshëm për kompjutera desktop. Ofron ka..
16,499Leke 18,499Leke
Hard Disk i brendshem Seagate HDD 2TB 64MB 3.5", IronWolf NAS Sata III Hard Disk i brendshem Seagate HDD 2TB 64MB 3.5", IronWolf NAS Sata III
Blerje e sigurte -12 %
Modeli: Seagate
Hard Disk i brendshem Seagate HDD 2TB 64MB 3.5", IronWolf NAS Sata IIIPershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : SeagateOutput ( Dalja ) : Sata IIICache: 64MbFunksioni :I përshtatshëm për kompjutera desktop. Ofron kapacitet, efiçencë dhe siguri të lartë.Artikulli eshte i ri..
14,999Leke 16,999Leke
Hard Disk i brendshem Seagate HDD 4TB 64MB 3.5", IronWolf NAS  Sata III Hard Disk i brendshem Seagate HDD 4TB 64MB 3.5", IronWolf NAS  Sata III
Blerje e sigurte -9 %
Modeli: Seagate
Hard Disk i brendshem Seagate HDD 4TB 64MB 3.5", IronWolf NAS  Sata IIIPershkrimi i ProduktitEmri :  HARD DRIVEModeli : SeagateOutput(dalja): Sata IIIChache: 64 MbFunksioni : I përshtatshëm për kompjutera desktop. Ofron kapacitet, efiçence dhe siguri të lartë.Artikulli eshte i ri..
21,499Leke 23,499Leke
Hard Disk i jashtem Verbatim Ext HDD 2.5" 500GB USB 3.0 Hard Disk i jashtem Verbatim Ext HDD 2.5" 500GB USB 3.0
Blerje e sigurte -22 %
Modeli: Verbatim
Hard Disk i jashtem Verbatim Ext HDD 2.5" 500GB USB 3.0Pershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : VerbatimKapaciteti i ruajtjes: 500 GBLloji i produktit: 2.5 InchHardware Interface: USB 3.0Funksioni :I përshtatshëm për kompjutera laptop.Ofron kapacitet, efiçencë dhe siguri të lartë.A..
7,199Leke 9,199Leke
Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 1TB USB 3.0 Store  Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 1TB USB 3.0 Store 
Blerje e sigurte -19 %
Modeli: Verbatim
Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 1TB USB 3.0 Store Pershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : VerbatimKapaciteti i ruajtjes: 1 TbLloji i produktit: 2.5 InchHardware Interface: USB 3.0Funksioni :I përshtatshëm për kompjutera laptop.Ofron kapacitet, efiçencë dhe sigu..
8,499Leke 10,499Leke
Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 2TB USB3.0, Silver Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 2TB USB3.0, Silver
Blerje e sigurte -14 %
Modeli: Verbatim
Hard Disk i jashtem Verbatim External HDD 2.5" 2TB USB3.0, SilverPershkrimi i ProduktitEmri :  Hard DriveModeli : VerbatimKapaciteti i ruajtjes: 2 TbLloji i produktit: 2.5 InchHardware Interface: USB 3.0Funksioni :I përshtatshëm për kompjutera laptop.Ofron kapacitet, efiçencë dhe siguri të..
12,199Leke 14,199Leke
Hardisk i Brendshem SSD 2.5" 240GB A400 SATA 3 Kingston Hardisk i Brendshem SSD 2.5" 240GB A400 SATA 3 Kingston
Blerje e sigurte -28 %
Modeli: Kingston
Hardisk i Brendshem SSD 2.5" 240GB A400 SATA 3 KingstonPershkrimi i ProduktitEmri :  HDDModeli : KingstonChache: 240 GbFunksioni : I përshtatshëm për kompjutera desktop dhe laptop.Ofron kapacitet, efiçence dhe siguri të lartë.Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmt..
5,799Leke 7,999Leke
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)