MENU
Shporta

Pishina & Komardare

Pishina & Komardare

Modeli: Intex
Bracale Intex per Femije | Kraheza per Notim Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPage..
299 Lekë 999 Lekë
Jelek Plazhi per Femije Jelek Plazhi per Femije
-50 % Nuk ka gjendje
Modeli: Swim Vest
Jelek Plazhi per FemijeJelek shpetimi per femije.Material i nje cilesie shume te mire dhe me trashesi 0.25mmMe jake per stabilitet te qafit dhe trupit.Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte m..
499 Lekë 999 Lekë
Modeli: Peshqir Plazhi
Peshqir PlazhiArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa        |..
899 Lekë 1,299 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 2 Kate per Femije Intex 2.03 m x 1.52 m x 48 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 2.03 m x 1.52 m x 48 cmMosha: 3+ vjeçDetaje : PISHINA INTEX MUND TE PERDORET JASHTE ME UJE OSE BRENDA NE SHTEPI DUKE KRIJUAR NJE MINI KEND LOJRASH DUKE ..
4,499 Lekë 5,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 2 Kate per Femije Intex 86 cm x 86 cm x 25cmPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 86 cm x 86 cm x 25cmDetaje : PISHINA INTEX MUND TE PERDORET JASHTE ME UJE OSE BRENDA NE SHTEPI DUKE KRIJUAR NJE MINI KEND LOJRASH DUKE E MBUSHUR ME LODRAT ..
1,999 Lekë 3,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex  168 x 168 x 46 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 168 x 168 x 46 cmDetaje : Pishina Intex mund te perdoret jashte me uje ose brenda ne shtepi duke krijuar nje mini kend lojrash duke e mbushur me lodrat e pre..
2,999 Lekë 3,199 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 1.14 m x 25 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 1.14 m x 25 cmDetaje : Pishina Intex mund te perdoret jashte me uje ose brenda ne shtepi duke krijuar nje mini kend lojrash duke e mbushur me lodrat e preferuara te femije..
1,899 Lekë 2,299 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 147 x 33 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 147 cm x 33 cmDetaje : Pishina Intex mund te perdoret jashte me uje ose brenda ne shtepi duke krijuar nje mini kend lojrash duke e mbushur me lodrat e preferuara te femijes t..
1,999 Lekë 2,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 168 x 38 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 168 cm x 38 cmDetaje : Pishina Intex mund te perdoret jashte me uje ose brenda ne shtepi duke krijuar nje mini kend lojrash duke e mbushur me lodrat e preferuara te femijes t..
2,199 Lekë 2,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 2.29 m x 2.29 m x 56 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 2.29 m x 2.29 m x 56 cmMosha: 6+ vjeçDetaje : PISHINA INTEX MUND TE PERDORET JASHTE ME UJE OSE BRENDA NE SHTEPI DUKE KRIJUAR NJE MINI KEND LOJRASH DUKE ..
6,499 Lekë 7,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 3.05 m x 1.83 m x 56 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 3.05 m x 1.83 m x 56 cmKapaciteti i ujit: 1020LDetaje : PISHINA INTEX MUND TE PERDORET JASHTE ME UJE OSE BRENDA NE SHTEPI DUKE KRIJUAR NJE MINI KEN..
6,999 Lekë 8,499 Lekë
Modeli: Intex
Pishine me 3 Kate per Femije Intex 46 x188 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  PishineModeli : IntexDimensionet : 46 cm x 188 cmDetaje : Pishina Intex mund te perdoret jashte me uje ose brenda ne shtepi duke krijuar nje mini kend lojrash duke e mbushur me lodrat e preferuara te femijes tu..
3,499 Lekë 3,699 Lekë
Showing 1 to 12 of 26 (3 Pages)