MENU
Shporta

Cover & Xhama Mbrojtes

Cover per cdo lloj telefoni, Xhama Mbrojtes per cdo lloj telefoni, Cover dhe Xhama Mbrojtes per Samsung, S9 Plus, S10 Plus, Note 10 Plus, iPhone Xr, XS Max, Cover dhe Xhama Mbrojtes per iPhone 11 Pro Max, Xiaomi Mi dhe Redmi Note  etj....

Modeli: iPhone 13 Pro Max
Cover Mbrojtes per iPhone 13 , 13 Pro , 13 Pro Max | Leather Case Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda&..
999 Lekë 1,999 Lekë
Modeli: iPad Pro 2020 12.9inch
Cover Mbrojtes Baseus per iPad 12.9" |Magnetic Leather CaseArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&n..
2,799 Lekë 3,499 Lekë
Modeli: Xiaomi
Cover Mbrojtes i-Zore per Xiaomi Redmi 2 /Redmi 3 /Redmi 4A /Redmi 4X /Redmi 5 /Redmi 5A /Redmi 5A Prime /Redmi 5 Plus /Redmi 6 /Redmi 6A /Redmi 6 Pro /Redmi 7 /Redmi 7A /Redmi 8A /Redmi S2 /Redmi Y2 /Redmi GO /Redmi Note 3 / /Redmi Note 4X /Redmi Note 5 /Redmi Note Pro /Redmi Note 5A /Redmi Note 6 ..
599 Lekë 899 Lekë
Modeli: Cover
Cover Mbrojtes Liber Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &..
499 Lekë 1,299 Lekë
Modeli: Samsung Galaxy J3 2016
Cover Mbrojtes Liber per Samsung Galaxy J3 2016Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&..
499 Lekë 799 Lekë
Modeli: Samsung J5 2017
Cover Mbrojtes Liber per Samsung Galaxy J5 2017Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPa..
399 Lekë 599 Lekë
Modeli: Samsung Galaxy J7 2017
Cover Mbrojtes Liber per Samsung Galaxy J7 2017Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPa..
399 Lekë 499 Lekë
Modeli: Samsung Galaxy J7 2017
Cover Mbrojtes Liber per Samsung Galaxy J7 2017Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&..
999 Lekë 1,299 Lekë
Modeli: Huawei
Cover Mbrojtes per HuaweiArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &n..
499 Lekë 699 Lekë
Modeli: r IPad
Cover Mbrojtes per IPadArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa      &nbs..
1,499 Lekë 1,899 Lekë
Modeli: iPad Air 2
Cover Mbrojtes per iPad Air 2Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &n..
1,399 Lekë 1,799 Lekë
Modeli: iPhone 11
Cover Mbrojtes per iPhone 11Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
799 Lekë 999 Lekë
Showing 1 to 12 of 79 (7 Pages)