MENU
Shporta

Samsung

Model: Samsung J3 2018
Samsung Galaxy J3 2018 | Smartphone | RAM 2 GB | Memorie 16 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 8.0 (Oreo)Dimensionet : 142.7 x 70.1 x 8.9 mmCPU (Proçesori ) : Quad-Core 1.4 GHz Cortex-A53 RAM/ Memorie :&nb..
12,999Leke 15,999Leke
Model: Samsung Galaxy J7 2017
Samsung Galaxy J7 2017 | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 16 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 7.0Dimensionet : 152.5 x 74.8 x 8.0 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core 1.6 GHz Cortex-A53RAM/ Memorie : 3GB / &nbs..
15,499Leke 18,499Leke
Model: Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5 | Smartphone | RAM 4 GB | Memorie 32 GBPershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 8.0 (Oreo)Dimensionet : 153.2 x 76.1 x 7.6 mmCPU (Proçesori ) : Quad-Core ( 4X2.1 GHz Cortex-A57 &4x1.5 GHz Cortex-A53..
16,999Leke 25,999Leke
Model: Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 | Smartphone | RAM 2 GB | Memorie 16 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 4.4.2Dimensionet : 142 x 72.5 x 8.1 mmCPU (Proçesori ) : Quad-Core 2.5 GHz Krait 400RAM/ Memorie : 2GB /  16GB..
13,999Leke 15,999Leke
Model: Samsung Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy S6 edge | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 32/ 64 /128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android  5.0.2Dimensionet : 142.1 x 70.1 x 7 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.1 GHz Coertex-A57 & 4x1..
19,899Leke 26,499Leke
Model: Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 32/ 64 / 128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 5.0.2Dimensionet : 143.4 x 70.5 x 6.8 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.1 GHz Cortex-A57 & 4x1.5 GHz&nb..
13,499Leke 20,499Leke
Model: Samsung Galaxy S7 edge
Samsung Galaxy S7 edge | Smartphone | RAM 4 GB | Memorie 32/ 64/ 128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 6.0Dimensionet : 150.9 x 72.6 x 7.7 mmCPU (Proçesori ) : Quad-Core ( 2x2.5 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo )..
22,499Leke 32,499Leke
Model: Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 | Smartphone | RAM 4 GB | Memorie 32/ 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 6.0Dimensionet : 142.4 x 69.6.5 x 7.9 mmCPU (Proçesori ) : QOcta-Core ( 4x2.3 GHz Mongoose & 4x1.6 GHz Cortex-A5..
17,999Leke 23,999Leke
Model: Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8 Plus | Smartphone | RAM 4/ 6 GB | Memorie 64/ 128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 7.0Dimensionet : 148.9 x 68.1 x 8.0 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.35 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo )..
36,899Leke 49,999Leke
Model: Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 | Smartphone | RAM 4 GB | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 7.0Dimensionet : 148.9 x 68.1 x 8.0 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.3 GHz Mongoose M2 & 4x1.7 GHz Cortex-A53 )R..
29,899Leke 47,999Leke
Model: Samsung Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy S9 Plus | Smartphone | RAM 6 GB | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 8.0Dimensionet : 158.1 x 73.8 x 8.5 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.8 GHz Cortex-A..
49,999Leke 65,999Leke
Model: Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9 | Smartphone | RAM 4 GB | Memorie 64/ 128/ 256 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : SamsungSistemi Operativ: Android 8.0 (Oreo)Dimensionet : 147.7 x 68.7 x 8.5 mmCPU (Proçesori ) : Octa-Core ( 4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1...
43,899Leke 60,999Leke
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.