MENU
Shporta


Xiaomi Mi Watch

Karikues per Mi Band 3 Karikues per Mi Band 3
Bli online -40 %
Modeli: Xiaomi
Karikues per Mi Band 3Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
599Leke 999Leke
Karikues per Mi Band 4 Karikues per Mi Band 4
Bli online -30 %
Modeli: Xiaomi
Karikues per Mi Band 4Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
699Leke 999Leke
Ore Xiaomi Mi Band 3 | Matese e Aktivitetit Tuaj Ore Xiaomi Mi Band 3 | Matese e Aktivitetit Tuaj
Bli online -33 %
Modeli: Xiaomi Mi Band 3
Ore Xiaomi Mi Band 3 | Matese e Aktivitetit Tuaj  Pershkrimi i ProduktitEmri :  Mi Band 3Marka : XIAOMIRezolucioni i ekranit : 128 * 80 pixelsDisplay : 0.78 inch OLED Lidhja : Bluetooth versioni 4.2Kapaciteti i Baterise : 110 mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 20..
2,999Leke 4,499Leke
Ore Xiaomi Mi Band 4 | Matese e Aktivitetit Tuaj Ore Xiaomi Mi Band 4 | Matese e Aktivitetit Tuaj
Bli online -18 %
Modeli: Xiaomi Mi Band 4
Ore Xiaomi Mi Band 4 | Matese e Aktivitetit Tuaj  Pershkrimi i ProduktitEmri :  Mi Band 4Marka : XIAOMIRezolucioni i ekranit : 120 * 240 pixelsDisplay : 0.95'' AMOLED Lidhja : Bluetooth versioni 5.0Kapaciteti i Baterise : 135 mAhKoha e karikimit full..
4,499Leke 5,499Leke
Ore Xiaomi Mi Band 5 | Matese e Aktivitetit Tuaj Ore Xiaomi Mi Band 5 | Matese e Aktivitetit Tuaj
Bli online -15 %
Modeli: Xiaomi Mi Band 5
Ore Xiaomi Mi Band 5 | Matese e Aktivitetit Tuaj  Pershkrimi i ProduktitEmri :  Mi Band 5Marka : XIAOMIRezolucioni i ekranit : 126*294 pixelsDisplay : 1.1" AMOLED Lidhja : Bluetooth versioni 5.0Kapaciteti i Baterise : 125mAh Koha e karikimi..
5,499Leke 6,499Leke
Rrip per Xiaomi Mi Band 3 / Mi Band 4 / Mi Band 5 Rrip per Xiaomi Mi Band 3 / Mi Band 4 / Mi Band 5
Bli online Hot -38 %
Modeli: Xiaomi Mi Band 3/4/5
Rrip per Xiaomi Mi Band 3 / Mi Band 4 / Mi Band 5Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPages..
499Leke 799Leke
Smartwatch Amazfit GTR 42mm | Amazfit GTR Smartwatch Amazfit GTR 42mm | Amazfit GTR
Bli online -25 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit GTR 42mm | Amazfit GTR Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit GTRMarka : XIAOMIDisplay : 1.2 inchKapaciteti i Baterise : 195 mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 24 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ And..
14,999Leke 19,999Leke
Smartwatch Amazfit T-REX | Amazfit T-REX Smartwatch Amazfit T-REX | Amazfit T-REX
Bli online -25 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit T-REX | Amazfit T-REX Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit T-REXMarka : XIAOMIDisplay : 1.3 inchKapaciteti i Baterise : 390mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 20 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ And..
14,999Leke 19,999Leke
Smartwatch Amazfit | Amazfit  GPS+ Smartwatch Amazfit | Amazfit  GPS+
Bli online -13 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit | Amazfit  GPS+ Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit GPS+Marka : XIAOMIDisplay : 1.28 inchKapaciteti i Baterise : 190 mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 24 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ And..
13,999Leke 15,999Leke
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip
Bli online -13 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit BipMarka : XIAOMIDisplay : 1.28 inchKapaciteti i Baterise : 190mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 30 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ Android..
7,499Leke 8,590Leke
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U
Bli online -13 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit Bip UMarka : XIAOMIDisplay : 1.43inchKapaciteti i Baterise : 230mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 30 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ Andr..
6,999Leke 8,000Leke
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U Pro Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U Pro
Bli online -12 %
Modeli: Xiaomi Amazfit
Smartwatch Amazfit | Amazfit Bip U Pro Pershkrimi i ProduktitEmri :  Amazfit Bip U ProMarka : XIAOMI Display : 1.43inchKapaciteti i Baterise : 230mAhAutonomia e Baterise : Zgjat 30 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem..
7,499Leke 8,500Leke
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.