MENU
Shporta

Mates Temperature

Mates Temperature

Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi
Blerje e sigurte -31 % Nuk ka gjendje
Modeli: Xiaomi
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer XiaomiPershkrimi i ProduktitEmri :  Mates ElektronikMarka : XiaomiQellimi i produktit : Termometri Xiaomi mundeson matjen e temperatures dhe lageshtires. Mat temperaturen  e ajrit siguron qe temperatura te jete e pershtatshm..
1,799Leke 2,599Leke
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi Mijia Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi Mijia
Blerje e sigurte -15 %
Modeli: Xiaomi Mijia
Mates Elektronik Temperature dhe Lageshtie | Termometer Xiaomi MijiaPershkrimi i ProduktitEmri :  Mates ElektronikMarka : Xiaomi MijiaQellimi i produktit : Termometri Xiaomi mundeson matjen e temperatures dhe lageshtires. Mat temperaturen  e ajrit siguron qe temperatura te jete e..
1,699Leke 1,999Leke
Mini Air Humidifier | Lageshtues Ajri Mini Air Humidifier | Lageshtues Ajri
Blerje e sigurte -18 %
Modeli: Humidifier
Mini Air Humidifier | Lageshtues AjriPershkrimi i ProduktitEmri :  HumidifierKapaciteti i ujit: 300mlFuqia: 2WQellimi i produktit : Rifreskoni cilësinë e ajrit që thithim, rregulloni temperaturën e dhomës.E vogël, kursim hapësire, mund të përdoret në makinë, e rehatshme për të sh..
1,799Leke 2,199Leke
Termometer Dixhital  me Infrared | Mates Temperature Hoco Termometer Dixhital  me Infrared | Mates Temperature Hoco
Blerje e sigurte -38 %
Modeli: hoco
Termometer Dixhital  me Infrared | Mates temperature HocoPershkrimi i ProduktitEmri :  TermometerFunksionet kryesore : Matese e Temperatures - vendoseni termometrin tek balli dhe mbajeni butonin e shtypur per nje sekonde dhe ne kete menyre realizoni te gjithe procesin me vetem nj..
4,999Leke 7,999Leke
Termometer Dixhital me Infrared per Femije Termometer Dixhital me Infrared per Femije
Blerje e sigurte -24 % Nuk ka gjendje
Modeli: Termometer
Termometer Dixhital me Infrared per Femije Pershkrimi i ProduktitEmri :  TermometerFunksioniet kryesore : Matese e Temperatures - vendoseni termometrin tek balli dhe mbajeni butonin e shtypur per nje sekonde dhe ne kete menyre realizoni te gjithe procesin me vetem nje butonGrumbu..
2,499Leke 3,299Leke
Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature iHealth Start THf Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature iHealth Start THf
Blerje e sigurte -19 %
Modeli: iHealth Start THf
Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature iHealth Start THfPershkrimi i ProduktitEmri :  TermometerFunksionet kryesore : Matese e Temperatures - vendoseni termometrin tek balli dhe mbajeni butonin e shtypur per nje sekonde dhe ne kete menyre realizoni te gjithe procesin me v..
6,499Leke 7,999Leke
Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature Multifunksional Braun 3 ne 1 Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature Multifunksional Braun 3 ne 1
Blerje e sigurte -19 %
Modeli: Braun
Termometer Dixhital me Infrared | Mates Temperature Multifunksional Braun 3 ne 1Pershkrimi i ProduktitEmri :  TermometerFunksionet kryesore : Matese e Temperatures - vendoseni termometrin tek balli dhe mbajeni butonin e shtypur per nje sekonde dhe ne kete menyre realizoni te gjithe pr..
6,499Leke 7,999Leke
Termometer Dixhital me Rreze Infra te Kuqe| Infrared Thermometer R9 Termometer Dixhital me Rreze Infra te Kuqe| Infrared Thermometer R9
Blerje e sigurte -17 %
Modeli: R9
Termometer Dixhital me Rreze Infra te Kuqe | Infrared Thermometer R9Pershkrimi i ProduktitEmri :  Termometer DixhitalModeli : R9Voltazhi : DC 3VDiapazoni i matjes : Temperatura e njeriut : 32-42.9 grade celcius; Temperatura e siperfaqeve : 10-60 grade celciusDistanca e matjes : 1-5cmKoha e..
2,499Leke 2,999Leke
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)