MENU
Shporta

Tranzistore & Rregullatore

Tranzistore dhe Rregullatore

Modeli: KIA 7805A
Rregullatori KIA 7805A Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
199 Lekë 299 Lekë
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)