MENU
Shporta


iPhone

Model: iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max | Smartphone | Memorie 256 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 11 Pro MaxSistemi Operativ: iOS 13Dimensionet : 158 x 77.8 x 8.1 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x2.65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz ..
152,990Leke 159,990Leke
Model: iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max | Smartphone | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 11 Pro MaxSistemi Operativ: iOS 13Dimensionet : 158 x 77.8 x 8.1 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x2.65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz T..
144,990Leke 144,990Leke
Model: iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro | Smartphone | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 11Sistemi Operativ: iOS 13Dimensionet : 144 x 71.4 x 8.1 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x2.65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz Thunder )Memo..
120,990Leke 129,990Leke
Model: iPhone 11
Apple iPhone 11 | Smartphone | Memorie 128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 11Sistemi Operativ: iOS 13Dimensionet : 150.9 x 75.7 x 8.3 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x2.65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz Thunder )Memor..
93,499Leke 97,499Leke
Model: iPhone 11
Apple iPhone 11 | Smartphone | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 11Sistemi Operativ: iOS 13Dimensionet : 150.9 x 75.7 x 8.3 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x2.65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz Thunder )Memori..
86,999Leke 92,990Leke
Model: iPhone SE
Apple iPhone SE | Smartphone | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone SESistemi Operativ: iOS 9.3.2Dimensionet : 123.8 x 58.6 x 7.6 mmCPU (Proçesori ) : Dual-Core 1.84GHz TwisterMemorie :  64GB K..
59,499Leke 63,499Leke
Model: iPhone 6S Plus
iPhone 6S Plus | Smartphone | RAM 2 GB | Memorie 16 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 6S PlusSistemi Operativ: iOS 9Dimensionet : 158.2 x 77.9 x 7.3 mmCPU (Proçesori ) : Dual-Core 1.84 GHz TwisterRAM/ Memorie : ..
27,999Leke 36,999Leke
Model: iPhone 6S
iPhone 6S | Smartphone | RAM 2 GB | Memorie 128 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 6SSistemi Operativ: iOS 9Dimensionet : 138.3 x 67.1 x 7.1 mmCPU (Proçesori ) : Dual-Core 1.84 GHz TwisterRAM/ Memorie : 2GB /  12..
32,999Leke 35,999Leke
Model: iPhone 6S
iPhone 6S | Smartphone | RAM 2 GB | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 6SSistemi Operativ: iOS 9Dimensionet : 138.3 x 67.1 x 7.1 mmCPU (Proçesori ) : Dual-Core 1.84 GHz TwisterRAM/ Memorie : 2GB / &nbs..
29,999Leke 32,499Leke
Model: iPhone 7 plus
iPhone 7 Plus | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 32 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 7 PlusSistemi Operativ: iOS 10.0.1Dimensionet : 158.2 x 77.9 x 7.3 mmCPU (Proçesori ) : Dual-Core 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephy..
39,499Leke 58,499Leke
Model: iPhone 8
iPhone 8 | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone 8Sistemi Operativ: iOS 11Dimensionet : 138.4 x 67.3 x 7.3 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core ( 2x Monsoon + 4x Mistral )RAM/ Memorie : ..
45,499Leke 64,499Leke
Model: iPhone X
iPhone X | Smartphone | RAM 3 GB | Memorie 64 GB Pershkrimi i ProduktitEmri :  Smartphone Marka : AppleModeli : iPhone XSistemi Operativ: iOS 11.1.1Dimensionet : 143.6 x 70.9 x 7.7 mmCPU (Proçesori ) : Hexa-Core 2.39 GHz( 2x Monsoon + 4x Mistral )RAM/ Mem..
72,899Leke 95,499Leke
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.