MENU
Shporta

Samsung Galaxy Watch

        

Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 Pro | Ora Inteligjente Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 Pro | Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -12 %
Modeli: Samsung Gear Fit 2 Pro
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 Pro | Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Samsung Gear Fit 2Detaje : Produkti eshte i markes Samsung, cilesia origjinale dhe ju mundeson zhvillimin e sporteve, fitness dhe veprim..
14,999Leke 16,999Leke
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 | Ora Inteligjente Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 | Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -14 %
Modeli: Samsung Gear Fit 2
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Fit 2 | Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Samsung Gear Fit 2Kapaciteti i baterise : 200 mAhMemorie / RAM : 4GB / 512 MBDisplay : 1.5'' Touch Curved AMOLEDDetaje : Prod..
11,999Leke 13,999Leke
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear S3 Classic | Ora Inteligjente Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear S3 Classic | Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -7 %
Modeli: Samsung Gear S3 Classic
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear S3 Classic | Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Samsung Gear S3 ClassicDimension : 46mm x 49 mm | 1.81'' x 1.93''CPU ( Proçesori ) : 1 GHz Dual-Core ( Exynos7270 )Memorie / RAM : ..
27,999Leke 29,999Leke
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Sport | Ora Inteligjente Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Sport | Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -7 %
Modeli: Samsung Gear Sport
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung Gear Sport | Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Samsung Gear SportDimensionet : 42.9 x 44.6 x 11.6 mmMemorie / RAM : 4GB / 768 MBDisplay : 60 x 360 Super AMOLEDVecori : Rezistente nda..
24,999Leke 26,999Leke
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung S3 Frontier | Ora Inteligjente Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung S3 Frontier | Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -6 %
Modeli: Samsung S3 Frontier
Orë Smart Samsung |  SmartWatch Samsung S3 Frontier | Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Samsung S3 FrontierDimension : 46mm x 49 mmCPU ( Proçesori ) : 1 GHz Dual-CoreMemorie / RAM : 4GB / 768 MBDisplay : 1.3''&nb..
29,999Leke 31,999Leke
SmartWatch Huawei Honor Band 6 SmartWatch Huawei Honor Band 6
Blerje e sigurte -13 %
Modeli: Huawei Honor Band 6
SmartWatch Huawei Honor Band 6 Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Huawei Honor Band 6 Display : 1.47 inchAutonomia e Baterise : Zgjat 24 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet : Sistem Operativ Android / iOSVecori ..
6,899Leke 7,899Leke
SmartWatch Realme Watch S| Ora Inteligjente SmartWatch Realme Watch S| Ora Inteligjente
Blerje e sigurte -11 %
Modeli: Realme Watch S
SmartWatch Realme Watch S| Ora Inteligjente  Pershkrimi i ProduktitEmri :  SmartWatch Marka : Realme Watch SKapaciteti i Baterise : 390mAhDisplay : 1.3inchAutonomia e Baterise : Zgjat 15-20 dite me nje karikim ne kushtet optimale te perdorimit .Pershtatet :&nb..
8,899Leke 9,999Leke
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)