MENU
Shporta

Plazh dhe Lodra Uji

Plazh dhe Lodra Uji

Modeli: Intex
Bracale Intex per Femije | Kraheza per Notim Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPage..
299 Lekë 999 Lekë
Modeli: Cader Kampingu
Cader Kampingu Automatike |Tende KampinguPERSHKRIMI I PRODUKTITDetaje:Cader kampingu automatike me dy formate: 2 persona dhe 3-4 Persona.E lehte per ndertim dhe cmontim.Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen ton..
5,499 Lekë
Modeli: Cader Kampingu per 2 Persona
Cader Kampingu per 2 Persona 200 x 130 x 130 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITDetaje:Cader kampingu per 2 Persona.E lehte per ndertim dhe cmontimDimensione: 200 x 130 x 130 cm Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen ..
2,499 Lekë 4,999 Lekë
Modeli: Cader Kampingu HY-1100
Cader Kampingu per 4 Persona 200 x 200 x 135 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITDetaje:Cader kampingu per 4 Persona.E lehte per ndertim dhe cmontimDimensione: 200x200x135cm Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone ..
2,999 Lekë 4,999 Lekë
Modeli: Cader Kampingu HY-024
Cader Kampingu per 6 Persona 220 x 250 x 150 cmPERSHKRIMI I PRODUKTITDetaje:Cader kampingu per 6 Persona.E lehte per ndertim dhe cmontimDimensione: 220 x 250 x 150cm Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen t..
3,999 Lekë 4,999 Lekë
Modeli: Kids Tent
Cader Kampingu per Femije | Kids Tent PERSHKRIMI I PRODUKTITDetaje:Cader kampingu per femije 110 x 110 cmE lehte per ndertim dhe cmontim.Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ..
2,999 Lekë 5,499 Lekë
Canta Plazhi me Vija per Femra Canta Plazhi me Vija per Femra
-31 % Nuk ka gjendje
Modeli: Cante Plazhi
Canta Plazhi me Vija per Femra Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa   ..
899 Lekë 1,299 Lekë
Modeli: Cante Plazhi
Canta Plazhi per FemraArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
1,199 Lekë 1,899 Lekë
Modeli: Cante Plazhi
Canta Plazhi per FemraArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       ..
1,999 Lekë 2,899 Lekë
Modeli: Cante Plazhi
Canta Plazhi |Aksesore per PlazhArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &n..
499 Lekë 999 Lekë
Modeli: Dylbi
Dylbi Profesionale | Power View BinocularsArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPa..
2,999 Lekë 5,499 Lekë
Modeli: Intex
Dyshek Dopjo me Ajer Intex 191 x 137 x 22 cmPershkrimi i ProduktitEmri :  Dyshek me AjerModeli : IntexDimensionet : 191 x 137 x 22  cmDetaje : Dysheku me Ajer Intex eshte i pershtatshem per ju, mysafyret tuaj dhe kamping. Fryerja realizohet nepermjet nje pompe me ajer dhe ka..
3,999 Lekë 4,299 Lekë
Showing 1 to 12 of 64 (6 Pages)