MENU
Shporta

Mjete Peshkimi

Mjete Peshkimi

Set Peshkimi 210 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje Set Peshkimi 210 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
-33 % Nuk ka gjendje
Modeli: Set Peshkimi
Set Peshkimi 210 cm, Kallam, Makinete dhe FilispanjePershkrimi i ProduktitEmri :  Set PeshkimiCanta : Materiali : NajlonPermasa e kases : 50 cmKallami :Materiali : Fiber KarboniGjatesia e Zgjeruar : 1.5m-7 seksione / 1.8m-8 seksione / 2.1m-9 seksione / 2.4m-10 seksioneGjatesia e ..
4,699Leke 6,999Leke
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
-29 % Nuk ka gjendje
Modeli: Set Peshkimi
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe FilispanjePershkrimi i ProduktitEmri :  Set PeshkimiCanta : Materiali : NajlonPermasa e kases : 50 cmKallami :Materiali : Fiber KarboniGjatesia e Zgjeruar : 1.5m-7 seksione / 1.8m-8 seksione / 2.1m-9 seksione /&nb..
4,999Leke 6,999Leke
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)