MENU
Shporta


Syze Dielli

Syze Dielli te Polarizuara per Femra

Model: Syze
Syze Dielli per Femra / Meshkuj | Syze te Polarizuara | Koleksioni 2019Pershkrimi i ProduktitEmri :  Syze te PolarizuaraMarka : CramiloMateriali : PC + AluminMateriali i Lentes : TACGjeresia / Lartesia e Lentes : 62mm / 45mmHapersira e Ndarjes : 13mmGjatesia e Bish..
2,999Leke 4,999Leke
Model: Syze
Syze Dielli per Femra / Meshkuj | Syze te Polarizuara | Koleksioni 2019Pershkrimi i ProduktitEmri :  Syze te PolarizuaraMarka : CramiloMbrojtje : UV400Vecori : pastrohen lehtesisht, nuk jane reflektueseReferenca : SS06Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar..
2,999Leke 4,999Leke
Model: Syze
Syze Dielli per Femra / Meshkuj | Syze te Polarizuara | Koleksioni 2019Pershkrimi i ProduktitEmri :  Syze te PolarizuaraMarka : CramiloMateriali : MetakMateriali i Lentes : TACGjeresia / Lartesia e Lentes : 61mm / 50mmHapersira e Ndarjes : 17mmGjatesia e Bishtit :&..
1,799Leke 2,899Leke
Model: Syze
Syze Dielli per Femra | Syze te Polarizuara | Koleksioni 2019Pershkrimi i ProduktitEmri :  Syze te PolarizuaraMarka : CramiloMateriali : PC + MetalMateriali i Lentes : TACGjeresia / Lartesia e Lentes : 60mm / 55mmHapersira e Ndarjes : 15mmGjatesia e Bishtit : 133mmGjeresia e Frame-it ..
2,999Leke 4,999Leke
Model: Syze
Syze Dielli per Femra | Syze te Polarizuara | Koleksioni 2019Pershkrimi i ProduktitEmri :  Syze te PolarizuaraMarka : CramiloMateriali : PC + MetalMateriali i Lentes : TACGjeresia / Lartesia e Lentes : 59mm / 48mmHapersira e Ndarjes : 20mmGjatesia e Bishtit : ..
2,999Leke 4,999Leke
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.