MENU
Shporta

Projektore & TV

Projektore & TV

Modeli: Konvertues
Konvertues Scart-RCAPershkrimi i ProduktitEmri :  KonvertuesDetaje : Konvertuesi ben te mundur konvertimin nga portat RCA femer tek porta Scart mashkull. Mjafton te klikoni butonin IN dhe konvertuesi punon. Ky produkt eshte shume i perdorshem tek lidhja e dekoderit me TV, kur ketij te..
499 Lekë 899 Lekë
Modeli: SBOX LCD-441
Mbajtese Televizori per ne Mur |SBOX LCD-441PERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: Mbajtese TelevizoriModeli:  LCD 441Madhësia e ekranit: 23 “- 55” / 58 - 140 cmKapaciteti i peshës: deri në 30 kgVESA: nga 100x100 në 400x400Pjerrësia: + 5 ° në -8 °Pjerrësia: ± 20 ° (dërgesat para 28.12.2020.)Kthesë: + 180 ..
2,499 Lekë 2,999 Lekë
Modeli: SBOX PLB-3422T
Mbajtese Televizori per ne Mur | SBOX PLB-3422TPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: Mbajtese TelevizoriModeli: PLB-3422TMadhësia e ekranit: 23 “- 43” Kapaciteti i peshës: deri në 35 kgPjerrësia: + 5 ° në -8 °Pjerrësia: ± 20 ° (dërgesat para 28.12.2020.)Kthesë: + 180 ° + 180 °Rregullimi i nivel..
1,999 Lekë 2,999 Lekë
Modeli: Mikrofon Parabolik
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metraPershkrimi i ProduktitEmri :  Mikrofon ParabolikDistanca efektive : 100 metraDiametri parabolik i pasqyres : 207 mmFurnizimi me energji : bateri 9VMemorie dixitale e integruar : 12 sekondaGama e frekuencave te degjimit dhe te zbatuar..
14,899 Lekë 18,999 Lekë
Modeli: HDMI Splitter
Ndares Sinjali HDMI 3D | Ndarës 4K HDMI - 1 x 2Pershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterSuporton : HDMI 1.3bInput / Output : 1 x 2 Rezolucioni HDTV : 1080p HDTV Rezolucioni ne kompjuter : 1920 x 1200Suporton : sinjale audio dhe videoSuporton : rezolucionet 480p, 720p, 1080i, 108..
2,499 Lekë 2,699 Lekë
Modeli: HDMI Splitter
Ndares Sinjali HDMI Expansion|Ndarës 4Kx2K HDMI 1x2Pershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterSuporton : HDMIInput / Output : 1 x 2 Rezolucioni HDTV : 1080p HDTV Rezolucioni ne kompjuter : 1920 x 1200Suporton : sinjale audio dhe videoSuporton : rezolucionet 480p, 720p, 1080i, 1080..
1,599 Lekë 2,399 Lekë
Ndares Sinjali HDMI Expansion|Ndarës 4Kx2K HDMI 1x4 Ndares Sinjali HDMI Expansion|Ndarës 4Kx2K HDMI 1x4
I Ri -17 %
Modeli: HDMI Splitter
Ndares Sinjali HDMI Expansion|Ndarës 4Kx2K HDMI 1x4Pershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterSuporton : HDMIInput / Output : 1 x 4 Rezolucioni HDTV : 1080p HDTV Rezolucioni ne kompjuter : 1920 x 1200Suporton : sinjale audio dhe videoSuporton : rezolucionet 480p, 720p, 1080i, 1080..
1,999 Lekë 2,399 Lekë
Ndares Sinjali HDMI Splitter Ndares Sinjali HDMI Splitter
-36 % Nuk ka gjendje
Modeli: HDMI Splitter
Ndares Sinjali HDMI SplitterPershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterSuporton : HDMI 1.3bInput / Output : 3 input dhe 1 outputRezolucioni HDTV : 1080p Rezolucioni ne kompjuter : 1920 x 1200Suporton : sinjale audio dhe videoSuporton : rezolucionet 480p, 720p, 1080i, 1080 dhe 1920 x 12..
999 Lekë 1,549 Lekë
Modeli: HDMI Splitter
Ndares Sinjali HDMI Splitter | HDMI SPLITTER 1080P 3D VER 1.4 (1IN 4OUT)Pershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterSuporton : HDMI 1.3bInput / Output : 1 input dhe 4 outputRezolucioni HDTV : 1080p Rezolucioni ne kompjuter : 1920 x 1200Suporton : sinjale audio dhe videoSuporton : r..
2,999 Lekë 3,399 Lekë
Modeli: HDMI Splitter Sbox
Ndares Sinjali HDMI Splitter |HDMI SPLITTER SBOX 8 PortaPershkrimi i ProduktitEmri : HDMI SplitterGjerësia e brezit të amplifikuesit të videos: 250 MHzSinjali i videos hyrëse: 1,2 volt p-pSinjali i hyrjes DDC: 5 volt p-p (TTL)Lloji i lidhësit të hyrjes: HDMILloji i lidhësit të daljes: HDMIKonsu..
9,999 Lekë 11,999 Lekë
Modeli: VGA Splitter
Ndares Sinjali VGA Splitter | VGA Splitter 2 porta Pershkrimi i ProduktitEmri : VGA SplitterLloji i lidhësit : Hyrja 1x Dalja 15 PIN HDB 4 X 15 PIN HDBTreguesi : Treguesi LED i fuqisëGjerësia e brezit VGA : 200 MhzRezolucioni VGA : Deri në 1920X1440Lloji i sinjalit : VGA, SVGA, M..
1,599 Lekë
Modeli: Mi TV P1 55" Ultra HD
Televizor Xiaomi LED 55 inch | Mi TV P1 Ultra HDPershkrimi i ProduktitEmri :  TelevizorModeli : Xiaomi Madhesia Display : 55''Tipi Display : LEDMemorie: 2/16GBCPU :  Quad A55, up to 1.5GHzGPU: Mali G52 MP2Sistemi Operativ OS : Android TV™ 10Rezolucioni : 3840 x 2160 (4K Ult..
64,999 Lekë 89,999 Lekë
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)