MENU
Shporta


Dekoder DVBT-2 Tokesor

Model: Combo
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2Pershkrimi i ProduktitEmri :  Dekoder DVB T2+S2Marka : ComboDetaje : Produkti eshte i markes Romsat dhe ju mundeson te shikoni te gjitha kanalet tokesore dhe satelitore FALAS ne formatin digjital dhe kualitetin HD .Vecori..
3,499Leke 3,999Leke
Model: ROMSAT
Dekoder Tokesor Dixhital DVB-T2 HDPershkrimi i ProduktitEmri :  Dekoder DVB-T2Marka : RomsatDetaje : Produkti eshte i markes Romsat dhe ju mundeson te shikoni te gjitha kanalet tokesore FALAS ne formatin digjital . Me anen e dekoderit ju mund te shikoni te gjitha kanalet me kuali..
1,999Leke 3,099Leke
Model: V-TECH
Dekoder Tokesor Dixhital DVB-T2 HD V-TechPershkrimi i ProduktitEmri :  Dekoder DVB-T2 Modeli : V-TECHDetaje : Dekoderi DVB-T2 ju mundeson te shikoni te gjitha kanalet tokesore FALAS ne formatin digjital dhe me kualitet HD. Lidhjen mund ta realizoni me fishen HDMI ose fishat ..
2,499Leke 3,499Leke
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.