MENU
Shporta

Inverter / Charger

Modeli: Inverter Power Tree
Inverter / Charger Power Tree 1000W 12V Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 1000WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . Inverteri sherben si burim energjie, inverter..
39,999 Lekë 44,999 Lekë
Modeli: Inverter Power Tree
Inverter / Charger Power Tree 500W 12V Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 500WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . Inverteri sherben si burim energjie, inverter p..
24,999 Lekë 29,999 Lekë
Modeli: Tripp Lite
Inverter / Charger PowerVerter Tripp Lite APS 3600W, Auto Transfer Switching Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 3600WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . Inverter..
169,999 Lekë 176,999 Lekë
Modeli: Tripp Lite
Inverter / Charger PowerVerter Tripp Lite APS INT 2400W, Auto Transfer Switching Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 2400WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC ...
134,999 Lekë 154,499 Lekë
Modeli: Tripp Lite
Inverter / Charger PowerVerter Tripp Lite APSX 1250W, Auto Transfer Switching Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 1250WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . Inverte..
79,999 Lekë 89,799 Lekë
Modeli: Tripp Lite
Inverter / Charger PowerVerter Tripp Lite APSX 6000W, Auto Transfer Switching Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 6000WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . In..
261,999 Lekë 284,999 Lekë
Modeli: Tripp Lite
Inverter / Charger PowerVerter Tripp Lite APSX 750W, Auto Transfer Switching Pershkrimi i ProduktitEmri : Inverter / ChargerFuqia Dalese e Vazhdueshme : 750WDetaje : Inverter eshte nje pajisje elektronike elektrike qe cila ndryshon rrymen direkte DC ne rryme alternative AC . Inverteri..
64,999 Lekë 79,799 Lekë
Modeli: Inverter
Kontroller Dere Inverter per Ashensor Arkel KM-10Pershkrimi i ProduktitEmri :  Kontrollor DereMarka : ArkelModeli : KM-10Dimensionet : 116 x 160 x 50Voltazhi Hyres : 20V ACFuqia max : 10WMbrojtja e ushqyesit : mbrojtja e siguresave (8A)Mundesine e Gjuhes : Turqisht, Anglisht dhe Greqi..
13,999 Lekë 18,999 Lekë
Modeli: Riparim
Riparim Inverter per  Chiller Maxa Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&nb..
35,999 Lekë 39,999 Lekë
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)