MENU
Shporta


Elektroteknike

Elektroteknike, kondesator,rele,bllok ushqimi,regullator,rezistence,bobine,mosfet,fet, igbt

Kondensator Yageo 400V / 680µF Kondensator Yageo 400V / 680µF
Bli online -29 %
Modeli: Yageo
Kondensator Yageo 400V / 680 MicroFPershkrimi i ProduktitEmri :  KondensatorModeli : YageoVoltazhi : 400 VKapaciteti : 680 µFMaterial cilesor dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne f..
990Leke 1,399Leke
Rele 5V DC me kontakt NO NC | Relay AFE BSVR-SS-205L Rele 5V DC me kontakt NO NC | Relay AFE BSVR-SS-205L
Bli online -29 %
Modeli: Rele
Rele 5V DC me kontakt NONC | Relay AFE BSVR-SS-205LArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPag..
249Leke 349Leke
Rezistence 1Ω (ohm) Rezistence 1Ω (ohm)
Bli online -34 %
Modeli: Rezistence
Rezistence 1Ω (ohm)Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa       &n..
19Leke 29Leke
Rregullator KIA 7805A Rregullator KIA 7805A
Bli online -33 %
Modeli: KIA 7805A
Rregullatori KIA 7805A Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
199Leke 299Leke
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.