Terma & Kushte

Te gjitha kategorite

 • Te gjitha kategorite
 • TELEFONA & AKSESORE
 • Huawei
 • Honor 4X
 • Huawei Mate 7
 • Huawei Mate S
 • P20 LITE
 • Honor 5X
 • Honor 7
 • Honor 8
 • Honor 8 Lite
 • Huawei P6
 • Huawei P7
 • Huawei P8 Lite
 • Huawei P9
 • P8 Lite 2017
 • Huawei P9 Plus
 • iPhone
 • iPhone 5
 • Iphone 5C
 • iPhone 5S
 • Iphone SE
 • iPhone 6
 • iPhone 6+
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S+
 • iPhone 7
 • iPhone 7+
 • iPhone 8
 • iPhone 8+
 • iPhone X
 • SONY
 • SONY Z
 • SONY Z1
 • SONY Z2
 • SONY Z3
 • SONY Z5
 • SONY XA
 • Z ULTRA
 • Xiaomi
 • Redmi 2
 • Redmi 3
 • Redmi 4A
 • Redmi 4X
 • Redmi note 2
 • Redmi Note 3
 • Redmi Note 4
 • Redmi Note 4x
 • Redmi Note 5
 • Redmi Note 6 Pro
 • Redmi 6Pro/A2 Lite
 • Redmi S2/Y2
 • Xiaomi MI A1
 • Xiaomi MI A2
 • Xiaomi MI 5
 • Xiaomi MI 6
 • Xiaomi MI F1
 • LG
 • LG G2
 • LG G3
 • LG G4
 • LG G5
 • NEXUS 4
 • X POWER
 • ELEKTRONIKE
 • Seria S
 • A6 2018
 • Samsung galaxy s3
 • Samsung Galaxy S3 mini
 • Samsung Galaxy S4
 • Samsung Galaxy S4 mini
 • Samsung Galaxy S5
 • Samsung galaxy s5 mini
 • Samsung Galaxy S6
 • Samsung Galaxy S6 Edge
 • Samsung Galaxy S6 Edge plus
 • Samsung Galaxy S7
 • Samsung Galaxy S7 Edge
 • Samsung J8 2018
 • Samsung A5 2016
 • Samsung A7 2016
 • Samsung A8 2016
 • Seria J
 • J2 Pro 2018
 • J4 2018
 • J6 2018
 • Seria J1
 • Seria J2
 • Seria J3
 • Seria J5
 • Seria J7
 • Te ndryshme
 • Note 3
 • Note 4
 • Note 5
 • Tableta
 • Seria N P T
 • SHTEPIA
 • Kondicionim
 • Ngrohje
 • Uje sanitar
 • SIGURIA
 • KOMPJUTER & ZYRE
 • BUKURIA & FLOKET
 • Samsung
 • VESHJE PER MESHKUJ
 • BLUZA SPORTIVE
 • POLO PER MESHKUJ
 • SPORT
 • AKSESORE
 • KEPUCE & CANTA
 • FEMIJET & BEBA
 • LODRA & HOBI
 • VESHJE PER FEMRAT
 • BLUZA PER FEMRA
 • FUSTANE
 • KEMISHE PER FEMRA
 • PALLTO
 • XHUPA PER FEMRA
 • AKSESORE

Terma & Kushte

www.aksesore.al

Këto terma dhe kushte përshkruajnë rregullat dhe rregulloren për përdorimin e faqes së internetit www.aksesore.al.


www.aksesore.al është me adres
ë në:
Rr. Kavajes nd.126 Kat I , Tirane
Tirane - 1000, Albania

Duke hyrë në këtë faqe, ne supozojmë që i pranoni këto kushte dhe kushte në tërësi. Mos vazhdoni të përdorni faqen e internetit  www.aksesore.al
nëse nuk pranoni të gjitha termat dhe kushtet e deklaruara në këtë faqe.

Terminologjia e mëposhtme zbatohet për këto Terma dhe Kushte, Politikën e Privatësisë dhe njoftim per mos pergjegjesi dhe çdo ose të gjitha marrëveshjet: "Klienti", "Ju" dhe "Juaj", në të cilin jeni duke hyrë, këtë faqe interneti dhe të pranojë afatet dhe kushtet e kompanisë. Referencat "Kompania", "Ne Jemi", "Ne", "Jonë" dhe "Ne"për kompaninë tonë. "Pjesë", "Palë" ose "Ne", si për konsumatorin ashtu edhe për vete ose për klientin ose vetë. Të gjitha termat i referohen ofertës, pranimit dhe shqyrtimit të pagesës së nevojshme për të ndërmarrë si në mënyrën më të përshtatshme ashtu edhe nëpërmjet takimeve formale të një kohëzgjatjeje të paracaktuar, ose ndonjë mjeti tjetër, në mënyrë që të plotësojnë nevojat e klientit në raport të furnizimit të shërbimeve / produkteve të deklaruara nga Kompania, në përputhje me dhe në përputhje me ligjin në fuqi ne Republiken e Shqiperise. Çdo përdorim i terminologjisë së mësipërme ose fjalë të tjera në njëjës, shumës,kapitalizim dhe / ose ai / ajo ose konsiderohen të këmbyeshëm dhe për këtë arsye i referohen të njëjtave.

Blerje e Siguruar

Garancia e kthimit të parave  do të thotë që ju jeni të mbrojtur nëse artikulli që keni porositur nuk ka arritur, është i gabuar ose i dëmtuar ose nuk përputhet me listën. Ju do të merrni paratë tuaja mbrapsht. Për të gjitha detajet se si funksionon Garancia e Kthimit të Parasë të www.aksesore.al, shihni udhëzimet tona të plota më poshtë.

 • Sigurimi i Tregtisë mbron urdhrat e blerësve; ai minimizon rrezikun duke garantuar paratë mbrapa në rast se furnizuesi dështon të përmbushë kushtet e kontratës së porosisë, duke përfshirë vonesat e dorëzimit, mospërputhjet e cilësisë dhe sasisë ose probleme të tjera të përpunimit. Sigurimi i Tregtisë zbaton një sistem të vlerësimit që nxit furnizuesin për të prodhuar dhe ofruar mallra me cilësi të lartë në kohë dhe sipas specifikave të blerësve.
 • Mbroni çdo porosi online falas .
 • Sigurimi i Tregtisë është falas për blerësit të cilët kryejnë transaksione online nëpërmjet platformës sonë.
 • Hapi 1. Porosit duke siguruar tregetine
 • Hapi 2. Paguani në llogarinë e furnitorit të caktuar nga www.aksesore.al
 • Hapi 3. Merrni e dërgesën
 • Hapi 4. Lërini komentet rreth porosisë dhe mallrave
 • Kur zbatohet Garancia e Kthimit të Parasë nga aksesore.al ?
 • Jeni të mbuluar nën Garanci të Kthimit të Parave  kur:
 • Ju merrni një artikull që nuk përputhet me listën
 • Ju merrni një artikull që është thyer ose i gabuar
 • Ne normalisht punojnë me blerësit për të zgjidhur më shpejt çdo çështje. Në shumicën e rasteve, do të mbuloheni nga Garancia e Kthimit të Parave nga sigurimi i tregetise.
 • Çfarë ndodh nëse aksesore.al nuk përgjigjet ose nuk do të më japë një rimbursim?
 • Sipas garancisë së parave, www.aksesore.al ka 3 ditë pune për të zgjidhur çështjen tuaj. Nëse nuk arrin të marrësh një marrëveshje, mund të na kërkosh të hyjmë dhe të ndihmojmë. Do të shqyrtojmë hollësitë e rastit tuaj dhe do të marrim një vendim brenda 48 orëve.

 • Cookies

  Ne përdorim  cookies. Duke përdorur faqen e internetit të www.aksesore.al ju pranoni përdorimin e cookies në përputhje me politikën e privatësisë së  www.aksesore.al.

  Shumica e faqeve moderne interaktive ditore përdornin cookies për të na mundësuar që të marrim detajet e përdoruesit për çdo vizitë. Cookies janë përdorur në disa zona të faqes tonë për të mundësuar funksionimin e kësaj zone dhe lehtësinë e përdorimit për ata njerëz që vizitojnë. Disa nga partnerët e reklamimit mund të përdorin gjithashtu cookies.

  Licensa

  Nëse nuk shprehet ndryshe, www.aksesore.al
  dhe / ose licensuesit e saj kanë të drejtat e pronësisë intelektuale për të gjithë materialin në www.aksesore.al. Të gjitha të drejtat e pronësisë intelektuale janë të rezervuara. Ju mund të shikoni dhe / ose të printoni faqe nga http://www.aksesore.al për përdorimin tuaj personal, subjekt i kufizimeve të vendosura në këto terma dhe kushte.

  Ju nuk duhet:

  1. Riprodhoni materialin nga http://www.aksesore.al
  2. Shisni, merrni me qera ose me nën-licencë nga http://www.aksesore.al
  3. Riprodhoni, duplikoni ose kopjoni materialin http://www.aksesore.al

  Riorganizoni përmbajtjen nga www.aksesore.al (përveç nëse përmbajtja është bërë posaçërisht për rishpërndarjen).

  Komente , pershtypje

  1. Kjo marrëveshje do të fillojë në datën në vijim.
  2. Disa pjesë të kësaj faqeje interneti ofrojnë mundësinë që përdoruesit të postojnë dhe shkëmbejnë opinione, informacione,materiale dhe të dhëna ('Komentet') në fushat e faqes së internetit. www.aksesore.al nuk shfaq, editon, publikon ose komentet e rishikimit para paraqitjes së tyre në faqen e internetit dhe Komentet nuk pasqyrojnë pikëpamjet ose mendimet e www.aksesore.al, agjentët e saj ose bashkëpunëtorët. Komentet reflektojnë pikëpamjen dhe mendimin e personit i cili poston një pikëpamje apo mendim të tillë. Në masën e lejuar nga ligjet në fuqi www.aksesore.al duhet të mos jetë përgjegjës ose përgjegjës për komentet ose për ndonjë kosto humbjeje, përgjegjësi, dëmshpërblim ose shpenzime të shkaktuara dhe ose vuajtur si rezultat i çdo përdorimi dhe / ose postimi dhe / ose paraqitja e komenteve për këtë website.
  3. www.aksesore.al rezervon të drejtën për të monitoruar të gjitha Komentet dhe për të hequr çdo Koment që ai e konsideron në diskrecionin e saj absolut të jetë i papërshtatshëm, ofendues ose ndryshe në shkelje të këtyre Termave dhe Kushteve.
  4. Ju garantoni dhe përfaqësoni atë:
   1. Ju keni të drejtë të postoni Komentet në faqen tonë të internetit dhe të keni të gjitha licencat dhe pëlqimet e nevojshme për ta bërë këtë;
   2. Komentet nuk shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale, duke përfshirë pa kufizim të drejtën e autorit, patentën ose markën tregtare ose të drejtën tjetër pronësore të ndonjë pale të tretë;
   3. Komentet nuk përmbajnë ndonjë material shpifës, ofendues, të pahijshëm ose ndryshe të paligjshëm, i cili është një cenim i privatësisë
   4. Komentet nuk do të përdoren për të kërkuar ose promovuar aktivitete tregetare ose veprimtari të paligjshme.
  5. Ju i jepni www.aksesore.al një licencë jo-ekskluzive për të përdorur, riprodhuar, modifikuar dhe autorizuar të tjerët që të përdorin, riprodhojnë dhe modifikojnë ndonjë prej komenteve tuaja në të gjitha format, formatet ose media.

  Lidhjet me permbajtjen tone

  1. Organizatat e mëposhtme mund të lidhen me faqen tonë të internetit pa miratimin paraprak me shkrim:
   1. Agjencitë qeveritare;
   2. Motorë kërkimi;
   3. Organizatat e lajmeve;
   4. Shpërndarësit e dosjeve në internet kur ato na listojnë në direktori mund të lidhen me faqen tonë të internetit në të njëjtën mënyrë si ato hyperlink në faqet e internetit të bizneseve të tjera të listuara; dhe
   5. Bizneset e Akredituara në Sistem, përveç që kërkojnë organizata jofitimprurëse, qendra tregtare të bamirësisë dhe grupet e bamirësisë për mbledhjen e fondeve të cilat nuk mund të lidhen me faqen tonë të internetit.
  1. Këto organizata mund të lidhen me faqen tonë , me publikime ose me informacione të tjera në Internet, për aq kohë sa lidhja: (a) nuk është aspak mashtruese; (b) nuk përfshin në mënyrë të gabuar sponsorizimin, miratimin ose miratimin e palës që lidh dhe produktet ose shërbimet e saj; dhe (c) përshtatet në kontekstin e faqes së palës që lidh.

  Ne do të aprovojmë kërkesat për lidhje me këto organizata nëse ne përcaktojmë se: (a) lidhja nuk do të pasqyrojë në mënyrë të pafavorshme tek ne ose bizneset tona të akredituara (për shembull, shoqatat tregtare ose organizata të tjera që përfaqësojnë llojet e dyshimta të biznesit, mundësitë  nuk do të lejohen të lidhen); (b) organizata nuk ka një rekord të pakënaqshëm me ne; (c) përfitimi për ne nga dukshmëria e lidhur me hyperlinkin është më e madhe se mungesa e; dhe (d) kur lidhja është në kontekstin e informacionit të përgjithshëm të burimeve ose është në përputhje me përmbajtjen editoriale në një buletin ose produkt të ngjashëm, duke çuar më tej misionin e organizatës.

  Këto organizata mund të lidhen me faqen tonë , me publikime ose me informacione të tjera në Internet, për aq kohë sa lidhja: (a) nuk është aspak mashtruese; (b) nuk nënkupton në mënyrë të gabuar sponsorizimin, miratimin ose miratimin e palës që lidh dhe të produkteve ose shërbimeve; dhe (c) përshtatet në kontekstin e faqes së palës që lidh

  Nëse jeni ndër organizatat e listuara në paragrafin 2 më lart dhe jeni të interesuar të lidhni në faqen tonë të internetit, ju duhet të na njoftoni duke dërguar një e-mail në info@aksesore.al. Ju lutemi të përfshini emrin tuaj, emrin tuaj të organizatës, informacionin e kontaktit (si një numër telefoni dhe / ose adresë e-mail) si dhe URL-në e faqes tuaj, një listë të URL-ve nga të cilat keni ndërmend të lidhni në faqen tonë, dhe një listë të URL (ve) në faqen tonë në të cilën dëshironi të lidhni.

  Organizatat e aprovuara mund të lidhin hyperlink në faqen tonë të internetit si më poshtë::

  1. Duke përdorur emrin tonë të korporatës; ose
  2. Duke përdorur një lokacion të njëtrajtshëm burimesh (adresë interneti) që lidhet me; ose
  3. Duke përdorur ndonjë përshkrim tjetër të faqes sonë të internetit ose materialit që lidhet me këtë, ka kuptim brenda kontekstit dhe formatit të përmbajtjes në faqen e partisë që lidhet..

  Asnjë përdorim i logos së www.aksesore.al ose vepra arti tjetër nuk do të lejohet për lidhjen e mungesës së një marrëveshjeje licence të markës tregtare.

  Iframes

  Pa miratimin paraprak dhe shprehjen e lejes me shkrim, ju nuk mund të krijoni korniza rreth faqeve tona të internetit ose të përdorni teknika të tjera që ndryshojnë në çfarëdo mënyre paraqitjen vizuale ose pamjen e faqes sonë të internetit.

  Rezervimi i të Drejtave

  Ne rezervojmë të drejtën në çdo kohë dhe në diskrecionin e saj të vetëm për të kërkuar që të hiqni të gjitha lidhjet ose ndonjë lidhje të veçantë në faqen tonë të internetit. Ju pranoni që menjëherë të hiqni të gjitha lidhjet në faqen tonë të internetit me kërkesë të tillë. Ne gjithashtu rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këto terma dhe kushte dhe politikën e saj lidhëse në çdo kohë. Duke vazhduar të lidheni me faqen tonë të internetit, ju pranoni të jeni të lidhur me këto terma dhe kushte lidhëse.

  Heqja e lidhjeve nga faqja jonë e internetit

  Nëse gjeni ndonjë lidhje në faqen tonë të internetit ose në ndonjë faqe interneti të lidhur, mund të na kontaktoni për këtë. Do të shqyrtojmë kërkesat për largimin e lidhjeve, por nuk do të ketë asnjë detyrim për ta bërë këtë apo për t'ju përgjigjur drejtpërdrejt.