MENU
Shporta

Servis

Modeli: Aparat Saldimi
Aparat Saldimi Automatik |ServisPershkrimi i ProduktitEmri : Aparat SaldimiTemperatura: 480-600 gradeMaterial cilesor dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet n..
2,999 Lekë 3,999 Lekë
Modeli: Bi adhesive
Bi adhesive | Shirit Gri Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &nbs..
799 Lekë 999 Lekë
Modeli: KORAD KA3010P
Furnizues Dixhital | Power Supply KORAD KA3010P Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hP..
9,999 Lekë 12,999 Lekë
Modeli: RL-065F
Heqes Ngjitesi Ekrani me Shpejtesi te Integruar | RELIFE RL-056FPershkrimi i ProduktitEmri : Heqes Ngjitesi EkraniModeli : RL-056FPorta hyrese : Type cFuqia : 5V/ 2AKapaciteti i baterise : 2500 mAhArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produk..
6,999 Lekë 8,999 Lekë
Modeli: Standard
Kacavide per  Telefona iPhone Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &..
1,499 Lekë 1,999 Lekë
Modeli: Standard
Kacavide per  Telefona iPhone 7 / 7 Plus / XArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPages..
1,199 Lekë 1,999 Lekë
Modeli: Jaxun
Kacavide Profesionale per  Telefona Jaxun YX-387Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hP..
599 Lekë 1,599 Lekë
Modeli: Mi Cordless Screwdriver
Kacavide Profesionale Xiaomi Mi Cordless Screwdriver 3.6VPERSHKRIMI I PRODUKTITEmri : Kacavide ProfesionaleDetaje:Trajton deri në 180 vida me një karikim të plotë me baterinë me kapacitet të lartë 2000 mAh. Porta e karikimit USB-C për transportueshmëri pa tela. I izoluar, rezistent ndaj fl..
5,999 Lekë 7,999 Lekë
Modeli: Kaçavide Testuese Elektrike
Kacavide Testuese ElektrikePERSHKRIMI I PRODUKTITEmri : Kacavide TestueseDetaje : Një testues pa kontakt ju lejon të kontrolloni për tension në tela ose paisje pa pasur nevojë të prekni ndonjë tel ose pjesë. Me anë të kaçavidës ndjen tensionin në gjëra të tilla si instalimet elektrike..
999 Lekë 1,299 Lekë
Modeli: SW-103
Komponente Elektronike 5in1 SW-103 Pershkrimi i ProduktitDetaje : Material metalik, fortësi e mirë, cilësi e besueshme, e qëndrueshme për t'u përdorur.Dizajn unik, i bukur dhe i lehtë për tu mbajtur.Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal..
1,599 Lekë 1,999 Lekë
Modeli: Microscope Objective Lens
Lente per Mikroskop | 0.3X Microscope Objective LensArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPa..
3,999 Lekë 5,499 Lekë
Modeli: Mechanic me ajer HK 858
Mechanic me ajer HK 858|ServisArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &nbs..
8,499 Lekë 9,999 Lekë
Showing 1 to 12 of 67 (6 Pages)