MENU
Shporta

Network

Modeli: Adapter
Adapter HDMI F - DVI M Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa     ..
499Leke 999Leke
Modeli: SBOX
Adapter SBOX DVI M- VGA F 15pinArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa    &nb..
799Leke 999Leke
Modeli: Adapter
Adaptor Karikuesi Universal Amerikan ne Europian dhe Mbrojtes Tensioni | USA to Europe Plug AdapterPershkrimi i ProduktitEmri :  AdaptorModeli : AdapterOutputi Maksimal : 6AVoltazhi : 100-250VFunksioni : Pershtatet me te gjitha prizat europiane, duke perfshire edhe prizat Hexagon. I p..
149Leke 1,999Leke
Modeli: Adapter
Adaptor per Kamera 12V| ALITOVE 15APERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: AdaptorOutput:180WMateriali: MetalTensioni i daljes: DC 12VRryma e daljes: 15A Diametri i vrimës së vidës: 2,5 mm (0,1 inch)Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju d..
1,499Leke 1,999Leke
Modeli: Adapter
Adaptor per Kamera 12V| ALITOVE 20APERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: AdaptorOutput:240WMateriali: MetalTensioni i daljes: DC 12VRryma e daljes: 20A Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me at..
1,799Leke 2,499Leke
Modeli: Adapter
Adaptor per Kamera 12V| ALITOVE 30APERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: AdaptorMateriali: MetalTensioni i daljes: DC 12VRryma e daljes: 30A Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhe..
2,199Leke 2,999Leke
Modeli: Adapter
Adaptor per Kamera 12V | Leksus 30APERSHKRIMI I PRODUKTITEmri: AdaptorMateriali: MetalTensioni i daljes:  12VRryma e daljes DC: 30A Input AC  : 110\220V Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne ..
4,999Leke 6,999Leke
Modeli: Adapter
Adaptor per Kamera Huawei |HW-120200B6WArtikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &n..
999Leke 1,299Leke
Modeli: POE-24-12W-G
Adaptor POE-24-12W-G  24V 12W 0.5A GigabitPershkrimi i ProduktitEmri :  Adaptor PoEProdhuesi : Ubiquiti NetworksModeli : POE-24-12W-GVoltazhi Output : 24VDC@0.5APorta LAN Gigabit : PoFunksioni : Adapterat PoE jane shume te besueshem, dhe kur per..
2,999Leke 3,599Leke
Modeli: POE-24-12W
Adaptor POE-24-12W  24V 12W 0.5APershkrimi i ProduktitEmri :  Adaptor PoEProdhuesi : Ubiquiti NetworksModeli : POE-24-12WVoltazhi Output : 24VDC@0.5APorta LAN Gigabit : JoFunksioni : Adapterat PoE jane shume te besueshem, dhe kur perdoren me Ubiquiti TOUGHCabl..
1,999Leke 2,999Leke
Modeli: POE-24-24W-G
Adaptor POE-24-24W-G  24V 24W 1A GigabitPershkrimi i ProduktitEmri :  Adaptor PoEProdhuesi : Ubiquiti NetworksModeli : POE-24-24W-GVoltazhi Output : 24VDC@1.0APorta LAN Gigabit : PoFunksioni : Adapterat PoE jane shume te besueshem, dhe kur perdo..
3,499Leke 3,899Leke
Modeli: POE-24-24W
Adaptor POE-24-24W  24V 24W 1APershkrimi i ProduktitEmri :  Adaptor PoEProdhuesi : Ubiquiti NetworksModeli : POE-24-24WVoltazhi Output : 24VDC@1.0APorta LAN Gigabit : JoFunksioni : Adapterat PoE jane shume te besueshem, dhe kur perdoren me Ubiqu..
3,499Leke 3,899Leke
Showing 1 to 12 of 118 (10 Pages)