MENU
Shporta

Power Bank

Bateri portabel per cdo model telefoni dhe tablet, Cilesia me e mire per Power Bank te markave te ndryshme si Baseus, Xiaomi, Ugreen, Maxon, Morphie, Anker, Belkin, Aukey

Modeli: ACHiDA4
Bateri e Jashtme ACHiDA4 Power Bank 10000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : ACHiDA4 Kapaciteti i baterise : 10 000 mAhOutput ( Dalja ) : Dalja USB DC 5V / 1A Dalja USB DC 5V / 2.1A Funksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefonit..
1,599Leke 1,999Leke
Modeli: AURIS
Bateri e Jashtme Auris Power Bank 12000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : AurisKapaciteti i baterise : 12 000 mAhFunksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefonit tuaj pa pasur nevojen e karikuesit dhe e merrni me vete ne udhetime, sporte etj .Pershtatet ..
2,199Leke 2,399Leke
Modeli: BASEUS
Bateri e Jashtme Baseus Mini Q Power Bank 10000 mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : BaseusKapaciteti i baterise : 10000 mAhInput ( Hyrja ) : Micro/ Type C  DC 5V/2A MAXOutput ( Dalja ) : USB DC 5V/2.1A MAXFunksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefo..
2,199Leke 3,590Leke
Modeli: BASEUS
Bateri e Jashtme Baseus Power Bank 10000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : BaseusKapaciteti i baterise : 10 000 mAhPermasat e produktit : 13.5cm * 6.5cm * 1.5cmInput ( Hyrja ) : Micro USB DC 5V / 2.1AOutput ( Dalja ) : Dalja USB DC 5V / 1A Dalja USB DC 5..
1,999Leke 2,699Leke
Modeli: BASEUS
Bateri e Jashtme Baseus Power Bank 20000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : BaseusKapaciteti i baterise : 20 000 mAhPermasat e produktit : 15cm * 6.8cm * 2.5cmKoha e karikimit  full nga fast charger : 9 oreKoha e karikimit  full n..
3,299Leke 4,499Leke
Modeli: BASEUS
Bateri e Jashtme Baseus Power Bank 30000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : BaseusKapaciteti i baterise : 30 000 mAhInput ( Hyrja ) : iPhone : 5V/2.1A  input portMicro Usb : 5V/2.1A  input portType-C : 5V/2.1A  input portOutput ( Dalja ) : Dalja..
3,690Leke 4,590Leke
Modeli: MOXOM MX-PR02
Bateri e Jashtme MOXOM Power Bank 10000mAhPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : MOXOM MX-PR02Kapaciteti i baterise : 10 000 mAhInput ( Hyrja ) : Micro USB 5V / 2 ALighting 5V /2 AOutput ( Dalja ) : Lightning 1.5 V / 2A USB DC 5V / 2 A Funksioni :&nbs..
2,199Leke 2,699Leke
Modeli: 20 P3
Bateri e Jashtme Power Bank 10000mAh | Model 20-P3Pershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : 20-P3Kapaciteti i baterise : 10.000 mAhPermasat e produktit : 13.5cm * 6.5cm * 1.5cmInput ( Hyrja ) : Micro USB DC 5V / 2.1AOutput ( Dalja ) : Dalja USB DC 5V / 1A Dalja USB DC ..
1,499Leke 1,599Leke
Modeli: YXD-A63
Bateri e Jashtme Power Bank 10000mAh | YXD-A63 YosondaPershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankMarka : YXD-A63 YosodaKapaciteti i baterise : 10 000 mAhPermasat e produktit : 13.5cm * 6.5cm * 1.5cmInput ( Hyrja ) : Micro USB DC 5V / 2.1AOutput ( Dalja ) : Dalja USB DC 5V / 1A ..
1,599Leke 1,999Leke
Modeli: AURIS
Bateri e Jashtme Power Bank 13000mAh | XO-PB70Pershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankModeli : XO-PB70Kapaciteti i baterise : 13 000 mAhOutput : 2AFunksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefonit tuaj pa pasur nevojen e karikuesit dhe e merrni me vete ne udhetime, sporte etj..
1,999Leke 2,199Leke
Bateri e Jashtme Power Bank 30000mAh | XO-PR123 Bateri e Jashtme Power Bank 30000mAh | XO-PR123
I Ri -20 %
Modeli: XO-PR123
Bateri e Jashtme Power Bank 30000mAh | XO-PR123Pershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankModeli : XO-PR123Kapaciteti i baterise : 30 000 mAhOutput : 2AFunksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefonit tuaj pa pasur nevojen e karikuesit dhe e merrni me vete ne udhetime, sporte e..
3,999Leke 4,999Leke
Modeli: XO-PRO124
Bateri e Jashtme Power Bank 40000mAh | XO-PRO124Pershkrimi i ProduktitEmri :  Power BankModeli : XO-PRO124Kapaciteti i baterise : 40 000 mAhOutput : 2AFunksioni : Perdoret per te siguruar bateri telefonit tuaj pa pasur nevojen e karikuesit dhe e merrni me vete ne udhetime, s..
4,499Leke 4,999Leke
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)