MENU
Shporta

Ekrane

Ekrane per celulare iPhone nga 5 deri tek 11 Pro Max, per Samsung nga S3 deri ne S20 Ultra dhe seria Note, per Xiaomi Redmi 4x deri ne Note 10 Pro, cdo lloj modeli per Huawei , per Sony, LG, Nexus.

Aparat Saldimi Automatik |Servis Aparat Saldimi Automatik |Servis
Blerje e sigurte -25 %
Modeli: Aparat Saldimi
Aparat Saldimi Automatik |ServisPershkrimi i ProduktitEmri : Aparat SaldimiTemperatura: 480-600 gradeMaterial cilesor dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet n..
2,999Leke 3,999Leke
Ekran Origjinal dhe Frame per Huawei Mate 10 Lite Ekran Origjinal dhe Frame per Huawei Mate 10 Lite
Blerje e sigurte -17 %
Modeli: Huawei Mate 10 lite
Ekran  Origjinal dhe Frame per Huawei Mate 10 LiteSpecifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Privat..
3,999Leke 4,799Leke
Ekran per A51 Ekran per A51
Blerje e sigurte -8 %
Modeli: A51
Ekran  per A51 Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPage..
5,999Leke 6,490Leke
Ekran per Samsung Galaxy A3 2016-A310 Ekran per Samsung Galaxy A3 2016-A310
Blerje e sigurte -16 %
Modeli: Samsung A3 2016
Ekran per Samsung Galaxy A3 2016-A310Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-4..
5,799Leke 6,899Leke
Ekran per Samsung Galaxy A30S Ekran per Samsung Galaxy A30S
Blerje e sigurte -40 %
Modeli: Samsung Galaxy A30S
Ekran  per Samsung Galaxy A30sSpecifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&..
5,999Leke 9,990Leke
Ekran per Samsung Galaxy A80 Ekran per Samsung Galaxy A80
Blerje e sigurte -23 %
Modeli: Samsung Galaxy A80
Ekran  per Samsung Galaxy A80Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&n..
9,999Leke 12,999Leke
Ekran per Samsung Galaxy M30S Ekran per Samsung Galaxy M30S
Blerje e sigurte -2 %
Modeli: Samsung Galaxy A30S
Ekran  per Samsung Galaxy M30sSpecifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&..
9,799Leke 9,990Leke
Ekran per Samsung Galaxy S5 Ekran per Samsung Galaxy S5
Blerje e sigurte -10 %
Modeli: Samsung Galaxy S5
Ekran  per Samsung Galaxy S5Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48&nb..
2,499Leke 2,790Leke
Ekran per Samsung Galaxy Tab A T510 / T515 2019 Ekran per Samsung Galaxy Tab A T510 / T515 2019
Blerje e sigurte -91 %
Modeli: Samsung Galaxy Tab A T510
Ekran  per Samsung Galaxy Tab A T510 / T515 2019Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private ..
7,499Leke 81,990Leke
Ekran per Samsung Vodafone Smart Prime 6 Ekran per Samsung Vodafone Smart Prime 6
Blerje e sigurte -9 %
Modeli: Samsung Vodafone Smart Prime 6
Ekran  per Samsung Vodafone Smart Prime 6Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda&..
3,799Leke 4,190Leke
Ekran Huawei Mi 9 Lite Ekran Huawei Mi 9 Lite
Blerje e sigurte -14 %
Modeli: Huawei Mi 9 Lite
Ekran Huawei Mi 9 LiteSpecifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa&..
4,999Leke 5,790Leke
Ekran iPhone 5 Ekran iPhone 5
Blerje e sigurte -29 %
Modeli: iPhone 5
Ekran iPhone 5Specifikimet e produktit:Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 hPagesa  &n..
1,499Leke 2,099Leke
Showing 1 to 12 of 420 (35 Pages)