MENU
Shporta

Informacione rreth transportit


Transporti nepermjet postes ekspres ADEX 24-48 ore ne adresen tuaj.

Gjurmo porosine ADEX https://www.adex.al

        Shenim: Per te gjurmuar porosine tuaj ju nevojitet kodi pod.   Per informacion 042253169 


Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.