MENU
Shporta

Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha

Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
-13 %
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha
Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha

Kondicionere Eco Plus 9000 BTU | Elektroshtepiaket e Medha


Pershkrimi i Produktit (Skeda Teknike & Karakteristikat)


Emri :  Kondicioner

Marka : Eco Plus

Modeli : 9000 BTU

Kapaciteti i ftohjes : 3.2 (0.6 - 3.6) kW  |  2.7 (0.5 - 3.0) Frig/Hx1000  |  10.9 (2.0 - 12.2) BTU

Energjia qe perthith : 0.9 (0.1 - 1.4) kW

Rryma qe perthith : 4.5 A

S.E.E.R : 6.1 A++

Kapaciteti i ngrohjes : 3.4 (0.6 - 4.4) kW  |  2.9 (0.5 - 3.7) Frig/Hx1000  |  11.5 (2.0 - 15.0) BTU

Energjia qe perthith : 0.9 (0.1 - 1.5) kW

Rryma qe perthith : 4.4 A

S.C.O.P mesatar : 4.0 A+

S.C.O.P ne ngrohje : 5.1 A++

Kompresor : rrotullues

Furnizimi me energji elektrike : V - Ph, Hz 230,1,50

Fluksi i ajrit : 550/ 430/ 300 m³ / h

Presioni i zhurmes : 

  • i brendshem 42/ 37/ 35/ 28 dB(A)
  • i jashtem 52dB(A)

Temperatura e jashtme e punes : -15/ +43 grade celcius

Lloji i gazit/ Sasia : R32/ 650g

Gjatesia e tubacioneve : 20 m

Karakteristikat e kondicionerit : gaz ekologjik, DC Inverter, ekran LED, ventilim selencioz, klasi energjitik A+++, dimensione kompakte dhe shpejtesi te rregullueshme

Detaje : 

Kondicioneret MAXA me gaz R32 sigurojne performance te larte me kosto te ulet. Kjo game produktesh dallohet per permasa kompakte dhe te lehta duke shmangur problemet e hapersires dhe duke plotesuar kerkesat e rehatise.

Njesite e jashtme jane inteligjente, te forta dhe te lehta per t'u instaluar. Kondicioneri ka nje nivel te larte te energjise dhe nje nivel te ulet te zhurmes.

Nje trajtim i vecante i shkembyesit garanton nje rezistence te jashtezakonshme ndaj shume kushteve te veshtira atmosferike .


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
58,999Leke
67,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: ECO PLUS
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.