MENU
Shporta

Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra

Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
-22 %
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra
Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra

Mikrofon Parabolik per te Degjuar Zerin deri ne 300 metra


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Mikrofon Parabolik

Distanca efektive : 100 metra

Diametri parabolik i pasqyres : 207 mm

Furnizimi me energji : bateri 9V

Memorie dixitale e integruar : 12 sekonda

Gama e frekuencave te degjimit dhe te zbatuar : 100Hz deri ne 10KHz

Vezhgimi i integruar monocular: 10 x 25mm

Pesha : 440 g

Detaje : 

Se fundmi eshte e mundur qe ju te degjoni tingujt e cdo volumi ne distanca te medha dhe madje te realizoni rregjistrimin e tyre.

Nje efekt pothuajse i cuditshem, sikur e perjetoni per here te pare !  

Kjo eshte bere e mundur nga gjenerata me e re e nje sistemi te amplifikimit te zerit te teknologjise elektronike te rregullueshme dhe te kontrollueshme individualisht. Ky sistem lejon eliminimin me te madh te mundshem te zhurmave shqetesuese te sfondit permes perdorimit te nje teknologjie te sofistikuar te antenave parabolike. Vetem ato vale akustike qe jane ne shenjester konfiskohen, bashkohen dhe perqendrohen ne mikrofon.Kufjet e furnizuara lidhen me amplifikatorin e zerit dhe sigurojne mbrojtje shtese kunder zhurmave shqetesuese te sfondit.

Nje terheqje e vecante eshte mundesia e rregjistrimit deri ne 12 sekonda te tingujve dixhitale duke shtypur nje buton. Natyrisht ekziston mundesia e lidhjes se nje rregjistruesi te jashtem per kohezgjatje me te gjata. Edhe devijimet me te vogla te drejtimit te disa gradave mund te ndikojne negativisht ne rezultat ose te pamundesojne amplifikimin e zerit.

Pesha e saj e lehte dhe nyja e formuar ergonomikisht jane me avantazh te madh kur synohen objektet me levizje te shpejte me lehtesi te pazakonshme. Vetem disa dylbi jane me te renda. Prandaj cdo veshgues afatgjate duhet te kete pajisje.

Kujdes ! Degjimi i personave te trete pa pelqimin e tyre nuk lejohet dhe prandaj ndonjehere eshte e denueshme. Per me teper, kjo eshte per shkak te ndjeshmerise se pajisjeve qe nuk rekomandohet per ta perdorur ne vende me zhurme te forte (psh ne qytet me zhurme trafiku)


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
14,899Leke
18,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Mikrofon Parabolik
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.