MENU
Shporta

Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G

Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
-10 %
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G
Adaptor PoE 48V 24W 0.5A Gigabit | Ubiquiti Networks | Adaptor POE-48-24W-G

Adaptor POE-48-24W-G 48V 24W 0.5A Gigabit


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Adaptor PoE

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : POE-48-24W-G

Voltazhi Output : 48VDC@0.5A

Porta LAN Gigabit : PO

Funksioni : Adapterat PoE jane shume te besueshem, dhe kur perdoren me Ubiquiti TOUGHCable, ata mundesojne tokezim dhe mbrojtje nga rreziku per te ndihmuar kunder shkarkimeve elektrostatike (ESD).


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.


Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
3,499Leke
3,899Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: POE-48-24W-G
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku