MENU
Shporta

Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/ S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus

Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Hot -33 %
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus
Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/ S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus

Xhama Mbrojtes per Samsung S3/ S4/ S5/ S6/ S6 Plus/ S6 edge/  S6 edge plus/ S7/ S7 edge/ S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10/ S10e/ S10 Plus/ Note 8/ Note 9/ Note 10/ Note 10 Plus


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
199Leke
299Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Samsung
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.