MENU
Shporta

Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID

Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Hot -16 %
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID
Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID

Chipat RFID Tag 125KHz | Kopjues RFID


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Chipat RFID Tag 125KHz

Dimensionet : 43.7 mm (gjatesi) x 30.5mm (gjeresi) x 5.3mm (trashesi)

Frekuenca: 125 KHz

Funksioni : Projektuar per kopjim RFID 125 KHz dhe arrin te kopjoje te gjithe kartat e aksesit .


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
100Leke
119Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: ACM-ABS003 RFID
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.