MENU
Shporta

Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti

Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
-29 %
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti
Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti

Router Wireless LB-Link BL-WR2000 300Mbps| Pajisje Rrjeti


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Router

Marka : LB-LINK

Modeli : BL-WR2000

Lidhja : Wireless ose WiFi

Shpejtesia : 300 Mbps

Nderfaqja : 4 porta 10/100 Mbps LAN dhe 1 porte 10/100 Mbps

Butonat : butoni Reset, butoni Quick Setup Security dhe butonat power On / Off


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
2,499Leke
3,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: LB-Link BL-WR2000
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.