MENU
Shporta

Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti

Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
-7 %
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti
Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps | Pajisje Rrjeti

Switch D-Link me 16 Porta Fast Ethernet PoE 10/100 Mbps 


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Switch

Marka :     D-Link

Shpejtesia : 10/ 100 Mbps

Funksioni : 16 porta PoE (Power of Ethernet )

Detaje : 

Switch qe suporton funksionin PoE, nuk perfshin vetem funksionet qe ka nje switch (dergimin e te dhenave tek perdoruesit fundore ) por gjithashtu u mundeson transferimin e energjise elektrike ne te njejten kohe me te dhenat tek perdoruesit fundore, me anen e nje kabulli Cat5e ose Cat6e.

Me anen e funksionit PoE, siguron nje performance me te larte ne rrjet dhe nje reduktim ne kosto. Perdoren kryesisht tek : VoIP Phones, Kamera Wireeless dhe ne wireless Access Point .

Vecori te Switch-it : 

  • 16 porta me funksionin PoE
  • pajisur me 16 porta Fast Ethernet 10/ 100 Mbps
  • instalim i thjeshte i switch-it
  • nuk ka nevoje per konfigurim 

Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
25,999Leke
27,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: D-Link
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.