MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO

Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
-7 %
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO
Antene Wireless airMAX Powerbeam AC me mburoje 27 dBi 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna PBE-5AC-500-ISO

Antene Powerbeam AC airMAX me mburoje PBE-5AC-500-ISO 5Ghz 27 dBi


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Powerbeam AC

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : PBE-5AC-500-ISO

Frekuenca : 5 GHz

Shpejtesia : 450+ Mbps

Amplifikimi : 27 dBi

Rrezja : 25+ Km

Funksioni : Duke pasur te perfshire nje dizajn te reflektorit te sheshte me teknologji airMAX ac, antena eshte ideale per vendosjet e pajisjeve CPE qe kerkojne performance maksimale.

Gjithashtu perfshin dhe nje mbrojtese per ta mbrojtur radion nga elementet e ashper te natyres.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
25,999Leke
27,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: PBE-5AC-500-ISO
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.