MENU
Shporta

Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24

Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
-3 %
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24
Switch Unifi 24 Porta| Ubiquiti Networks | Switch US-24

Switch Unifi  24 Porta US-24


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Switch Unifi 

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : US-24

Shpejtesia Totale Non-Blocking : 26 Gbps

Porta Gigabit RJ45 : 24

Porta SFP + : N/A

Porta SFP : 2

Kapaciteti i Switching (Nderrimit) : 52 Gbps

Funksioni : Mundeson performance te larte dhe nje proces switching (nderrimi) inteligjent per rrjeta ne rritje. Zoteron kapacitetin per te procesuar trafikun ne menyre simultane ne te gjitha portat ne shkallen e linjes, pa humbje ne pakete. Modeli me 24 porta suporton deri ne 26 Gbps, ndersa modeli me 48 porta suporton deri ne 70 Gbps.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
32,499Leke
33,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: US-24
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.