MENU
Shporta

Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2

Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
-13 %
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2
Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2

Dekoder Tokesor dhe Satelitor Combo HD | Dekoder DVB T2 +S2


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Dekoder DVB T2+S2

Marka : Combo

Detaje : 

Produkti eshte i markes Romsat dhe ju mundeson te shikoni te gjitha kanalet tokesore dhe satelitore FALAS ne formatin digjital dhe kualitetin HD .

Vecori te Dekoderit DVB T2+S2 Combo :

  • punon ne te gjithe boten sateliti FTA HD/ SD Channel
  • pranon internetin, key biss dhe vendosjen e kodit
  • pranon USB PVR Ready dhe WiFi USB
  • mund te shikosh edhe ne youtube
  • pranon cccam, newcam permen WiFi USB
  • mbeshtet kerkimin satelitor te kerkimit te vetem ose te shumefishte
  • mbeshtet eDhe listen IPTV te kanalit


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
3,499Leke
3,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Combo
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku