MENU
Shporta

Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker

Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
-19 %
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker
Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker

Boks me Bluetooth Wster WS-1853 | Wireless Portable Speaker


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Boks

Marka : WSTER

Modeli : WS-1853

Input : DC 5V

Lidhja : me bluetooth

Frekuenca : 150 Hz- 18000Hz

Fuqia Output : 10W

Distanca e transmetimit : 10 metra

Kapaciteti i baterise : 1500 mAh

Koha per muzike : 2-3 ore

Perfshihet : Boksi, fisha USB, fisha AUX dhe manuali i perdorimit.

Material cilesor dhe rezistent !Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
1,699Leke
2,099Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Wster WS-1853
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.