MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC

Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
-11 %
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC
Antene Wireless airMAX Radio Bullet 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna B-DB-AC

Antene Radio Bullet airMAX B-DB-AC 2.4/5Ghz


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Radio Bullet

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : B-DB-AC

Frekuenca : 2.4/5 GHz

Shpejtesia : 300+ Mbps

Adapteri PoE : Nuk perfshihet

Funksioni : Ofron shpejtesi te larte dhe vonese te ulet ne rrjetat e palicensuara.

Gjithashtu mundeson izolim te zhurmes dhe shkallezueshmesi te larte.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
15,499Leke
17,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: B-DB-AC
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku