MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC

Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
-18 %
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC
Antene Wireless airMAX Nanostation 5Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna NS-5AC

Antene Nanostation airMAX NS-5AC Loco 5Ghz


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX Nanostation

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : NS-5AC

Frekuenca : 5 GHz

Shpejtesia : 450+ Mbps

Rrezja : 15+ Km

Funksioni : E peshtatshme per ambjente indoor/outdoor (brenda dhe jashte). 

Jane pajisje CPE kompakte dhe me performance te larte dhe permbajne nje 

radio Wi-Fi te pershtatshme per nje manaxhim me te mire.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.


Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
8,999Leke
10,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: NS-5AC
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku