MENU
Shporta

Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut

Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
-44 %
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut
Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut

Tonifikues per Trupin, Krahet dhe Muskujt e Barkut


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Tonifikues

Karakteristikat kryesore : 

  • tonifikoni muskujt e barkut 20 minuta ne dite
  • krijoni dhe fortesoni muskujt e barkut
  • kombinoni ushtrime dhe fortesoni muskujt
  • arrini rezultate shume te mira duke e kombinuar edhe me stervitje shtese
  • perdoret edhe per masazh relaksues


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Shenim: Jepni pershtypjen tuaj per produktin qe keni blere!
Keq Mire
1,999Leke
3,549Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Tonifikues
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.