MENU
Shporta

Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh

Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
-34 %
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh
Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh

Mashe per Floket DSP | Stilues Flokesh


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Mashe per Floket

Marka : DSP

Modeli : 20023

Fuqia : 25-39 W

Temperatura : 80-240 grade Celcius

Materiali : Qeramike dhe akrilik (fiber tekstile)

Voltazhi : 100-240V

Burimi i energjise : elektrike

Rrotullimi : 360 grade Celcius

Aplikimi : ne floke te lagur dhe te thate


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
1,899Leke
2,899Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: DSP
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.