MENU
Shporta

Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje

Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
-29 % Vjen gjendje per 2-3 dite
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje
Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje

Set Peshkimi 240 cm, Kallam, Makinete dhe Filispanje


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Set Peshkimi

Canta : 

 • Materiali : Najlon
 • Permasa e kases : 50 cm

Kallami :

 • Materiali : Fiber Karboni
 • Gjatesia e Zgjeruar : 1.5m-7 seksione / 1.8m-8 seksione / 2.1m-9 seksione / 2.4m-10 seksione
 • Gjatesia e Reduktuar : 33cm / 35cm / 37cm / 40cm
 • Pesha : 113g / 144g / 176g / 205g

Makineta :

 • Materiali : Metal
 • Kapaciteti i Linjes : 0.20mm / 270m, 0.25mm / 120m, 0.30mm / 140m
 • Raporti i Marzhit : 5:5:1
 • Pesha : 273g

Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
4,999Leke
6,999Leke
 • Stock: Vjen gjendje per 2-3 dite
 • Model: Set Peshkimi
 • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.