MENU
Shporta

Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm

Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
-27 %
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm
Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm

Fishe Karikimi Remax Android USB ne Micro USB Fast Charger 100cm


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Fishe Karikimi

Marka : Remax

Gjatesia : 100 cm

Detaje : 

Produkti eshte i markes Remax, USB ne Micro USB te cilin e suportojne modelet Android te Samsung, Huawei, Sony etj.

Materiali eshte i forte dhe rezistent.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
399Leke
549Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Remax
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.