MENU
Shporta

Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere

Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
-29 %
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere
Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere

Dryn me Touch per Ruajtjen e Sendeve Tuaja me Vlere


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Dryn me Touch

Materiali : Zink

Voltazhi : 3-4.2 V

Dimensionet : 7.6cm * 4.6cm * 1.3cm

Sensori i gishtit : 72 * 64 MM

Koha e hapjes se drynit : brenda nje sekonde

Autonomia e baterise : 1 vit

Bateria : 3.7 V

Temperatura : -10 deri ne  +40 grade C

Kapaciteti fingerprint : rregjistron 10 here dhe ruan 10 grupe


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
2,499Leke
3,499Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Dryn me Touch
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku