MENU
Shporta

Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024

Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
-14 %
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024
Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024

Leve Kontrolli per Lojra SBOX me Bluetooth | Game Controller GP-2024 


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Leve Kontrolli

Modeli : GP-2024

Lidhja : me bluetooth

Dimensionet : 170 mm x 120 mm x 65 mm

Kapaciteti i baterise : 350 mAh

Suporton : PC, Android 3.0 +, iOS 9.3.2 +

Perputhet me : pajisjet  iOS, Android si : celulare , tablet, Android TV dhe me Windows PC ( lidhet nepermjet kabllit microUSB )

Detaje : 

Dizanj ergonomik i cili ofron rehati gjate kohes qe luani lojra. Produkti eshte i veshur ne siperfaqe per te parandaluar rreshqitjen e duarve. 


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
3,699Leke
4,299Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: SBOX GP-2024
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.