MENU
Shporta

Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite

Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
-13 %
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite
Antene PtP/PtMP Wireless airMAX Rocket AC Lite | Ubiquiti Networks | Antene R5AC-Lite

Antene BaseStation airMAX R5AC-Lite Rocket AC Lite


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX BaseStation

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : R5AC-Lite

Frekuenca : Full-Band 5 GHz

Shpejtesia : 500+ Mbps (Max. 80 MHz)

Porta : (1) 10/100/100 Ethernet

Funksioni : Ofron performance te larte ne zona me densitet te larte. Gjithashtu mundeson permiresim te latences, izolim te zhurmes, shkallezueshmeri dhe rritje te konsiderueshme te shpejtesise.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Shenim: Jepni pershtypjen tuaj per produktin qe keni blere!
Keq Mire
1,999Leke
2,299Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: R5AC-Lite
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.