MENU
Shporta

Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional

Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
-14 %
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional
Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional

Mikrofon Debra me Wireless per Karaoke | Set Profesional


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Mikrofon

Marka : Debra

Modeli : D-120

Lidhja : me wireless

Interface : XLR

Distanca e komunukimit : + 80 metra


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Ju lutemi hyr ose regjistrohu per te shkruar nje pershtypje
9,499Leke
10,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Debra D-120
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.