MENU
Shporta

Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2

Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
-18 %
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2
Antene Wireless airMAX Nanostation 2.4 Ghz | Ubiquiti Networks | Antenna Loco M2

Antene Ubiquiti Networks airMAX CPE Loco M2 Nanostation Loco M2


Pershkrimi i Produktit

Emri :  Antene airMAX CPE Nanostation

Prodhuesi : Ubiquiti Networks

Modeli : Loco M2

Frekuenca : 2.4 GHz

Shpejtesia : 150+ Mbps

Rreze : 5+ km

Funksioni : E bashkangjitur me nje antene paneli dhe duke ofruar nje performance me polaritet dual, 

pajisja eshte ideale per aplikacione Point-to-MultiPoint (PtMP) qe kerkojne pajisje CPE me performance te larte me nje forme fine.


Artikulli eshte i ri, i papërdorur, i pa hapur dhe i padëmtuar në paketimin e tij origjinal.

Produkti qe ju do te blini ne faqen tone eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti |Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa        ||||CASH

Kthimi         |Pa pagese brenda 14 diteve

Siguria     | Blerje e sigurt.

Shkruaj nje pershtypje

Shenim: Jepni pershtypjen tuaj per produktin qe keni blere!
Keq Mire
8,999Leke
10,999Leke
  • Stock: In Stock
  • Model: Loco M2
  • Weight: 0.00kg

Dergoja nje miku

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit dhe funksionalitetin e faqes tonë. Terma dhe kushte.